A Sony már a Tokyo Game Showra készül

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 14.
  • Hír
Link másolása
Még véget sem ért az idei Gamescom, a Sony már a jövőt tervezgeti, és a sajtónak elárulta, hogy bizony nem egy új címet és talán a Project Morpheust is be fogja mutatni a szeptember 18-21. között Japánban tartott eseményen.

Shuhei Yoshida, a Sony Worldwide Studios elnöke a japán Famitsuval készült interjújában elárulta, hogy tudatosan nem mutattak be minden címet a felhozatalukból a Kölnben megrendezett Gamescom-konferenciájukon, mivel az időkeretük ezt nem tette volna lehetővé.

Yoshida hozzátette, hogy a bemutatott játékok miatt kimaradt tartalmakat természetesen nem felejtik el megosztani velünk, de ezekre a tartalmakra a szeptember 18-21. között Japánban tartott Tokyo Game Show-ig várnunk kell. Bár a hangsúly minden bizonnyal ez alkalommal is a PlayStation 4 platformos bejelentéseken lesz, a Sony fontolgatja a Project Morpheus névre keresztelt virtuális valóság készülékük bemutatását is.

Ami a The Last Guardiant illeti, úgy tűnik, még mindig várnunk kell a játékra. Az Eurogamer a bemutató lehetőségéről érdeklődött, mire Yoshida csak annyit válaszolt: "Nem hiszem. Sajnálom." Majd hozzátette, hogy az előzetest addig biztosan nem teszik közzé, amíg nem maximálisan elégedettek a fejlesztés állapotával.

A hírért köszönet kopicnak!

9.
9.
KopyAti
Szerintem meg totál nulláról kezdték újra a játékot. Tekintve, hogy a megálmodója el is hagyta a csapatot.
8.
8.
simon 555
Még mindig nem készül annyi ideje mint a Rockstar Agent-je, vagy a Duke Nukem készült.
Ha meg készül, miért jelentenék be, hogy nem készül? Majd lesz valami, nem kell túl ragozni. A sajtó hypolja fel állandóan, miközben a Sonynak nincs mit mondania róla. Ha nem kérdezgetnék állandóan, szépen lassan mindenki elfelejtené és akkor majd hatalmasat durranthatnának vele.
7.
7.
PaprikaJancsi
#5: Duke Nukem Remastered 1080p 60 FPS :) Király lenne :)
5.
5.
DON GONDOCS
Hamarabb lesz Duke Nukem forever HD remake vagy Half Life 3 mint TLG.
4.
4.
DON GONDOCS
Én annak idején a The Last guardia trailer és MGS4 gameplayek hatására vettem ps3at, nem probléma
3.
3.
kopic
Most kivételesen egyetértek Crisitanoval.
Hagyjuk már ezt a süket dumát. Mindig csak a rizsa megy ennél a játéknál ! Ez már tényleg a gáz kategória, inkább azt jelentené be végre ez a faszfej, hogy nem is készül, lelőtték, de ehelyett továbbra is hülyítik a népet keményen. "-.-
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...