GC 2014: Traileren az Arena of Fate

Link másolása
Gameplay trailert kapott a Crytek free-to-play MOBA-játéka. A videón megcsodálhatjuk, hogyan is néz ki a játék, sőt az ügyesebbek még a kezelőfelületről is elkaphatnak pár jelenetet.

Friss gameplay trailer érkezett a Crytek free-to-play MOBA-játékából. A játék elvileg még a nyáron érkezik valamikor és később konzolokra is megjelenik majd, de ezek a hírek még nincsenek hivatalosan megerősítve. A bétára egyébként a hivatalos oldalon már jelentkezni lehet.

9.
9.
attila4545
#7: A gold az ég büdös világon semmit sem jelent.Akkora lett a playerpool hogy bárki röhögve elérheti. Emellett ez a viselkedés bármilyen szinten megvan solo q ban diamondban is.
8.
8.
br1Koo
Halál gagyi, nem is tudom mit akarnak ezzel őszintén. Mobával amúgy is szinte felesleges fejleszteni, mert a dota kb tökéletes az általa megkreált kategóriában. Mind a hősök eredetisége(és a körülöttük lévő már-már legenda, meg sztorik tömkelege), a pálya, meg maga a hangulat szinte verhetetlen.
7.
7.
bema695
Én igazából akkor mennék bele mélyebben mobába újra, ha lenne mondjuk egy "casual" és egy "hardcore" szervere és a HC szerón mindenféle toxic viselkedést (leave, troll, flame, afk, megbiztosvanmég) először hetes, aztán hónapos, harmadiknál pedig végleges account bannal "jutalmaznának". Azzal semmi problémám, hogy valaki nem játszik jól, rossz napja van, stb és ezért feedel, esetleg "miatta" (soha nem egy emberen múlik) veszítünk. Az viszont, hogy azért mert nem kapja meg midet elkezd trollkodni, egyszer megölik és ragequitel, a saját csapattársait és azoknak családját a halálba kívánja mert ő nyerte a lane-t és mégis egy killel több van az enemy csapatnál, na azzal van problémám. Ez volt az oka, hogy eladtam Goldos (igen, goldban is rengetegszer találkoztam ezzel, sőt ott már egy új fajta toxic player is megjelenik, az akinek az, hogy goldos akkora merevedést okoz, hogy mindenkivel úgy beszél mint a kutyával, még hogyha pont ugyanabban a ligában is van mint ő) accomat egy ötezresért (skinek formájában benne volt legalább tízezrem). Mostanában heti 1-2 Dota2 meccset lejátszok, lehet jól is jártam, legalább nem veszi el annyi időmet.
6.
6.
Gunner23
#2: A lol mint gyerekmese?? Pályán lehetsz barátom:DDD
5.
5.
N!ghtmare
Botrányosan ciki. Csúnya, béna, lerágott csont. Elég nagy szarban van a Crytek, ezzel csak tovább rontanak a helyzeten.
4.
4.
EpicCorei7
Én inkább vagyok kíváncsi a Blizzard Moba játékára.... mint erre.
3.
3.
biohazard rex
Grafika lol copy
A trailer zene 10/10
A karakterek annyira eredetiek hogy...ja, hogy ezek nem eredetiek!
0:23-nál meg Lordran copy Dark Soulsból
http://darksouls.wdfiles.com/local--files/areas/lordran-large.jpg
Halálra van ítélve :c
Kritec pls
2.
2.
Gumiember
Elegem van már ezekből rajzolt moba grafikákból. Ez is mint a lol tiszta gyerekmese...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...