Arena of Fate PC

Úgy néz ki, MOBA-n dolgozik a Crytek.
Típus: MOBA

A Creative Assemblynél kötött ki a Crytek Black Sea

Habár a néhai Crytek Black Sea azt tervezte, hogy független stúdióként folytatja a pályafutását, nem sokáig élvezhette az önállóságot: végül az időközben valóságos stratégia-nagyhatalommá vált Segánál kötöttek ki.

Független csapatként folytatja a Crytek Black Sea

A Crytek szófiai stúdiója elővette a november óta szövögetett B-tervet, és nem sokkal a bezárása után bejelentette, eredeti formájában, Black Sea Gamesként folytatja a munkát.

GC 2014: Traileren az Arena of Fate

Gameplay trailert kapott a Crytek free-to-play MOBA-játéka. A videón megcsodálhatjuk, hogyan is néz ki a játék, sőt az ügyesebbek még a kezelőfelületről is elkaphatnak pár jelenetet.

A Crytek eladta a Homefront jogait

Radikális átszervezésbe kezdett a Crytek: a cég bezárta az amerikai és a brit stúdióját, a Homefront jogait pedig a Deep Silver osztrák anyavállalata, a Koch Media szerezte meg. Az új játék már a Dambuster Studiosnál készül.

Búcsút inthetünk a Ryse 2-nek?

Dacára annak, hogy a Crytek szerint minden rendben van, a névtelenségbe burkolózó alkalmazottak szerint valóban komoly gondokkal küzd a stúdió. Több készülő projektet lelőttek, beleértve a Ryse folytatását is.

Frissítve: Komoly bajban van a Crytek

Lapértesülések szerint a német Crytek komoly bajban van, a CryEnigne-t nem fogadták jól a fejlesztők, a Ryse fejlesztése katasztrofális volt, és mindezek tetejébe a stúdió akár csődbe is mehet.

E3 2014: A harmadik videócsokor

Az utolsó gyűjteményünkben olyan címek szerepelnek, mint a Dying Light, a Hitman: Sniper, a Zombies Monsters Robots, az Arena of Fate, a Stronghold Crusader új része vagy épp a Murasaki Baby.

Frissítve: MOBA-n dolgozik a Crytek?

Egy kiszivárgott teaser videó alapján nagyon úgy tűnik! A játék címe Arena of Fate lesz, és a nyáron érkezik - erről a projektről már korábban is pletykáltak a Crytek bolgár stúdiója kapcsán.