Wasteland 2 - íme, a végleges dátum

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Több mint 25 évvel az EA és az Interplay nevével fémjelzett, első Wasteland megjelenése után, az InXile Entertainment bejelentette, hogy a folytatásra már nem kell sokat várnunk. Megvan a napra pontos dátum!

Brian Fargo, az InXile Entertainment fejese a minap a Twitteren megerősítette, hogy a Wasteland 2 szeptember 19-én kerül a boltokba. A közösségi finanszírozásból készülő RPG az 1988-ban megjelent Interplay-cím folytatása lesz.

De miért kellett negyed évszázadot várni a Wasteland 2-re? Fargo már közvetlenül az előd megjelenése után szeretett volna folytatást, ám keszekusza jogi nehézségekbe botlott és inkább a Fallout-sorozaton kezdett el dolgozni, ami a Wasteland szellemi utódjának tekinthető.

A jogi huzavona csak az elmúlt években rendeződött, elindult a Kickstarter-kampány, amely során 2,9 millió dollárt adtak össze a támogatók. A játék early access változata december óta érhető el a Steamen.

A posztapokaliptikus szerepjáték megjelenése az utóbbi időben többször is csúszott, reméljük, a friss dátum már véglegesnek mondható.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...