F1 2014 - irány Ausztria!

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Ausztriában 2003 óta nem rendeztek Forma 1-es futamot, szóval a Red Bull Ring képében egy újdonsággal már biztosan számolhatnak az F1 2014 vásárlói. Nézzünk meg belőle egy gyorskört!

Új előzetes érkezett az F1 2014-ből, ezúttal a Red Bull Ring gyorsköre van soron, amit - meglepő! - a szintén Red Bull-színekben versenyző Daniel Ricciardo teljesít. Nemrég már láthattatok egy hasonló videót a játékból, az a bahreini pályából adott ízelítőt.

Az F1 2014 október 17-én jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, de a jövő év elején érkezik egy másik F1-játék is a Codemasterstől - ez PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül.

21.
21.
Gubi
#16: Nem hiszem, hogy sok embernek adatik meg az életben, hogy vegyen magának egy Formula 1, DTM, vagy hasonló versenyautót :) Azt, hogy az átlag játékosok számára készült a játék még meg is érteném. Viszont az, hogy még stabil internettel is verseny közben kidobálja az embereket a játék és a hibák javítására másfél hónap után ne is számíthassunk, az már nem elfogadható.

A videó alapján nem hinném, hogy olyan rengeteg időt kellett volna fektetniük ebbe a játékba, az árát viszont már el tudják kérni érte...
18.
18.
godach
#17: Nem ismerem. Én személy szerint a repülőgépes játékokat is csak akkor tudom élvezni, ha nem kell 50-60 gombot nyomkodnom. Helyette csak 7-8 gombot, mégis azt érzem én irányítom az egész gépet. Így van ez a kocsiknál is.
17.
17.
greenmelon
#16: Ezt kár magyaráznod egy 14 éves hülyegyereknek aki nem ült még a volán mögött. :D
13.
13.
godach
#12: Pont az utolsó mondatod miatt, szerintem le is tehetsz erről egy életre :D
Sajnos.
12.
12.
Juha
#11 én is csak a 2010-et vettem meg eddig, az a rész a hiányosságai ellenére újdoságnak számított, mert nem nagyon volt elötte sokáig mozgolódás f1-játék témakörben.
Mivel senki sem kötelezett rá, ezért nem vettem meg a többit.
Én annak örülnék, ha egy könnyen moddolható/bövíthetö f1-el jönne ki valaki, mint pl. anno az rFactor, csak jobban ráültetve az f1-re. (Még a licenszekkel sem kellene sokat veszödni, a rajongók úgyis naprakészen tartanák).
Persze ezt csam egyszer lehetne eladni, de nagyon sokáig nem kellene más játékot vennünk, csak töltögetni a frissítéseket/modokat...
11.
11.
godach
#10: Nos akkor egy kérdés. Kinek adnád a jogokat?
Mert ugye a kétezres években a jogokat nem tudta megszerezni a Codemasters és nem is volt érdemleges a 2002-es F1 Champ-on kívül. 8 évet kellett várni, egy értelmes gémre, ami még PC-n is elérhető. Minden évben pedig, nem várhat az ember hatalmas változásokat. Nekem sem tetszik a Codemasters vezetése pár éve, de nincs mit tenni.
Ezekből a játékokból bőven elég lenne 4 évente 1 darab, minden évben az aktuális állás szerinti DLC frissítéssel és egy kis csiszolgatással. De ez már az én bajom.
És nem is kötelező ezt minden évben megvenni. Én az F1 2010-et megvettem, most meg meg fogom a 2014-et. kész...
10.
10.
SwordFish
Ez a rész egy nagy lehúzás... Codemasterstól pedig elvenném a jogokat, de sajna nem mi játékosok döntünk ezért még nálunk 'rohad' pár évid. Nagy kár.
8.
8.
Gubi
#2: Januárban nem nagyon bíznék, meg kéne várniuk hogy az autók véglegesek legyenek hogy berakhassák őket a játékba. Kérdés, ez meddig fog tartani nekik.

#1: Azt nem nagyon értem, hogy nagy tömegek mit ujjonganak, hogy micsoda forradalmi újítást vitt véghez a Codemasters. Úgy hallgattak, mintha valami óriási dolgot akartak volna leleplezni.

Amikor bemutatták a Grid Autosportot, azon belül a Red Bull Ringet, nagyon elkezdtem bizakodni, hogy valami ilyesmi legyen ebben a játékban is. Hát nem ez lett, a grafika maradt az F1 2013-as szinten és tartok tőle hogy a fizikai motor is. Beraktak új modelleket, új pályákat és még azt is ki tudnám nézni belőlük, hogy az ERS annyit tesz, hogy más a motorerő. Nem kell töltőkör időmérőn, csak úgy van és kész. A Next Gen konzolok átiratával sem készültek el, arról hogy a multiplayer még mindig olyan szar-e hogy valakit mindig ledob arról nem esett szó.

Valahogy majd kipróbálom, de nem hiszem hogy megveszem. Ahogy azt már majdnem az összes többi ismerősöm is eldöntötte.

Azt hittem, most már tisztában lesz a korlátaival a Codemasters, de úgy tűnik nem. A marketing gépezet nagyon megy! Vedd meg a játékot, javítani fogjuk a hibákat, adjuk az updateket, bla bla bla. Megvetted, durván 1-1.5 hónapig kapod a frissítéseket, onnantól már ez a játék kukában van - mint ahogy az összes eddigi F1 termék esetében, bár az F1 2010-nél nem emlékszem hogy volt a GFWL-on.
7.
7.
Ghost26Dave
Ha néznél f1et tudnád hogy a hotlap nem az előzésekre megy ki hanem a a jó rajthelyért.Ennyit rólad és az f1ről :D.
5.
5.
amperovszki
hát ez pont olyan izgis volt, mint egy átlag F1 futam.

meg pont annyi volt az előzés is :DD
3.
3.
gegisz13
Grafikával nincs bajom (bár ez a pálya a Grid Autosportban szebb volt), az autó mozgását is korrektnek érzem egy árkád játékhoz képest. Csak az tűnt fel, hogy a kb. 90 fokos kanyar felétől padlógázzal gyorsít ki, és meg se moccan az autó hátulja. Ezt nem fogom megvenni, de nem haragszom a Codiesre. Várom a Next-Gen játékot, és ha az már tényleg jó lesz, akkor megbocsátom nekik ezt a húzásukat.
2.
2.
Chelseafan1989
én a ps4-es verziót várom nagyon.
remélem nem úgy értik a jövő év elejét hogy tavasz remélem hogy január legkésőbb februárban kint lesz!
1.
1.
DarkLord
Engem nem győzött meg, de egy fokkal jobban muzsikál, mint az ezelőtti Ferraris hotlap. Egy esélyt adunk neki azért.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...