F1 2014 PC, PS3, X360

2014-ben is lesz Forma 1-es játék a Codemasters jóvoltából.

A Codemastersnél maradnak az F1-jogok

A versenyjátékairól híres brit stúdió és kiadó, a Codemasters hivatalosan is megerősítette, hogy sikerült megállapodniuk a Forma 1 jogtulajdonosával, és 2025-ig ők készíthetik a hivatalos játékokat.

Codemasters: már csak autóversenyt csinálunk

A Battle Decks és az új Overlord is elhasalt, ezért a Codemasters úgy döntött, hogy arra koncentrál, amihez a legjobban ért: a jövőben kizárólag autóversenyeket fejlesztenek majd a cégnél.

Leépítések a DiRT fejlesztőinél

Mintegy ötven munkavállalójának mondott fel a Codemasters költségtakarékossági szempontok alapján. Az elbocsátásokat egy bennfentes szellőztette meg - a legnagyobb érvágás a GRID és a DiRT fejlesztőit érte.

F1 2014 teszt

Az eredeti tervek szerint már ebben az évben megkaphattuk volna az első nextgen F1-es játékot, azonban Codemasters úgy döntött, hogy futtat még egy kört a játékkal az előző generáción.

Brit toplista: a legyőzhetetlen FIFA 15

A FIFA 15 szigetországbeli egyeduralmát még a múlt héten megjelenő címek sem tudták megdönteni. Ennek ellenére azért a The Evil Within és az új Borderlands is jó helyezéseket ért el.

F1 2014 - trailer a megjelenés mellé

Pénteken kerül a boltokba az idei Formula 1-szezont feldolgozó videojáték a Codemasters jóvoltából. Habár a számítógépek mellett csak az előző generációs konzolokra jön az F1 2014, mozgásban meglepően jól néz ki.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is nyakig állunk majd a friss játékmegjelenésekben. Izgulhatunk Shinji Mikami új horrorjátékában, Claptrappel zúzhatunk az új Borderlandsben, és nekieshetünk a Forma 1-nek is.

F1 2014 - a Magyar Nagydíj

Ezúttal a mogyoródi pályára érkeztek a Forma 1-csapatok, hogy húsz percnyi játékmenet és néhány kör lefutása közben bemutassák nekünk mit tud az F1 2014. A futamhoz a legendás M.I.-t és Rosberg Mercedesét használják.

F1 2014 - így takarékoskodj a gumival és a naftával

A profi pilóták kímélik a gumit és odafigyelnek az autók fogyasztására. Természetesen az F1 2014 összetett gumiabroncs- és üzemanyag-menedzsmenttel érkezik, melynek gyakorlati működésébe nézhetünk most bele.

F1 2014 - Hamilton és a Hockenheimring

A Hockenheimringre két év után tért vissza a Forma 1 mezőnye, a Codemasters ezúttal a Német Nagydíjnak otthont adó pályát mutatja be, természetesen virtuális formában. A Mercedes volánjánál Lewis Hamilton ül.