Tölthető az Assassin's Creed: Memories is

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 22.
  • Letöltés
Link másolása
Annyit könyörögtek érte a játékosok, hát most megkapták: megérkezett az Assassin's Creed: Memories, amibe a feudális Japán is bekerült helyszínként. A mobilos kártyajáték egyelőre iOS-exkluzív.

Az Assassin's Creed: Memories még júliusban mutatkozott be, a free-to-play cím egy, az Assassin's Creed-univerzumban játszódó kártyajáték. Az anyag a minap jelent meg az App Store-ban, így az iPhone-, az iPad- és az iPod touch-tulajdonosok már rá is vethetik magukat - az androidos változat felől nincs hír.

Az Assassin's Creed: Memories legnagyobb érdekessége, hogy a reneszánsz Itália és az amerikai kolóniák mellett két új helyszínnel, méghozzá a feudális Japánnal és Mongóliával is megismerkedhetünk benne. A játékosok különböző kártyákat gyűjthetnek össze a küldetéseik során, amiknek a segítségével többek között szövetségeseket is megidézhetnek.

És ha már szövetségesek: a Memoriesban negyvenfős multiplayer mód kapott helyet, amiben a húszfős csapatoknak összedolgozva kell kombózniuk a lehető legnagyobb hatékonyság érdekében.

A címet a PlayNext és a Gree fejlesztette közösen; ha jól számoljuk, ez idén a negyedik Assassin's Creed, hiszen ezen kívül volt még januárban egy Assassin's Creed: Liberation HD, és jön majd egy Unity, illetve egy Rogue is. Ti tudjátok követni?

9.
9.
Maximo32HUN
#6:
Drága mindenhová író barátom ezt elírtad!
8.
8.
Morandor
Jó lenne ha ez a két játék nem csak IOS-ra jönne ki hanem ANDROIDRA is! :@
7.
7.
Igen, szerintem is minden rajongó pont arra várt, hogy kártyázhassanak Japánban.
4.
4.
sloth
#3: hát... örülnek meg boldogok... szóval aha
3.
3.
sarkantonado
2.
2.
PaprikaJancsi
Egyszerre két jó játék iOS-ra ;) mi kell még ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...