Launch traileren a The Sims 4

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
Már csak másfél hét és immáron negyedszer is megvehetjük a The Sims-alapjátékot. Az életszimulátor következő részében meg kell ugyan válnunk néhány megszokott dologtól egy-két újdonságért cserébe, de kit állíthat ez meg?

Bár már három alkalommal magunkénak tudhattuk a Maxis életszimulátorát, szeptember 4-én még egyszer kinyithatjuk a pénztárcánkat, ha még részletesebben szeretnénk megcsinálni komolytalan hasonmásainkat. 

Az átdolgozott játékmenetben meg kell ugyan válnunk a totyogó-mászó korosztálytól és a medencétől, de cserébe kapunk majd új, érdekesebb interakciókat és mesterséges intelligenciát, mely nagyobb hangsúlyt fektet a simek lelkiállapotára. Lesznek még egy az egyben és szobánként méretezhető és mozgatható házak, frissített építkezés mód és minimalisztikusabb GUI. Meglátjuk, hogy mindez elég lesz-e ahhoz, hogy eldobjuk a kalapunkat, mint ahogy az EA minden bizonnyal negyedszerre is reméli.

21.
21.
vonbear
Elnézést, de nem tudom visszafogni magam: EZ EGY SZAR! Én nem tudom mit képzeltek, de a játék olyan alapvető tartalmait vették ki, ami az előző verziókban még az alapjátékban is benne volt. Értem én, hogy valamivel kell pénzt keresni, de ilyen gusztustalan módon belepakolják majd szépen a DLC-kbe az ALAPVETŐ dolgokat, ez mi? Fejlődni kéne nem? Az lenne a lényeg, hogy ebben benne legyenek mindazok, amiket az előző játékokban elsütöttek, nem? De ennél csak az fog jobban elszomorítani, hogy lesz aki megveszi...
20.
20.
DON GONDOCS
#17: lol, milyen igaz. Egyszóval boldog, kiegyensúlyozott élet, betegség nélkül.
19.
19.
zsusensei
Hát kipróbálást megérdemel a játék de annyi. Ugyan az az EA féle zsebtolvajlás mint eddig. Ám azért én úgy látom ez egy elég gyors és masszív széria lessz, azaz nem tartom valószínűnek a 700 hiba kódot, persze ezért sokmindent kivettek a játékbol... nehéz is a programozás hát igen..
Viszont továbbra is sok a félre értés, ha nem masszív az angolod nézz utána és ne vészmadárkodj. Igazad van IceTiger a véleményedet illetően de máskor pontosíts.
Lessz emelet de max 3, CSECSEMŐ is van viszont TIPEGŐ nincs. Nem ugyan az!
PErsze ugyanúgy irritáló h a baba ágyból kiugrik egy kölök azt szvsz tudok járni beszélni pedig egy napja még a ciciden lógtam mutter.
Na mindegy..
Amin én meghökkentem a családfa kihagyása..ez teljesen ledöbbentettt , tudom apróság de akkoris, ez jobban irritál mint a medence.
Valszeg a sokmindent nem csak azért hagyták ki mivel relatív "minek kapkodjuk el hisz ugyis megveszik ha alig van benne valami" hanem, hogy a későbbi kiegekbe mégtöbb tartalom lehessen és villogjanak huuuu de megéri me mostmár van tipegő és családfa és bába és anyámkínja.... addigra már sokan elfelejtik (főleg akik nem is tudják) az előző alap játék.. (sőt még az az előtti is) tartalmazta ezeknek a felét.
18.
18.
drat576
#17: Ja. Ha pl székrekedésed van, a játékban akkor is tudsz szarni. Kell !444!!!!NÉGY
17.
17.
Teuton
#15: Erre elég egyszerű a válasz: a játékban lehet mindenen ami csak a mesékben van, munka, ház, család :D
16.
16.
darklord947
Lehet hogy csak én látom így, de szerintem a grafika is csúnyább lett
15.
15.
HerodPK
én kifejezetten nem szeretem a simset. a 3 is addig kotott le még kimaxoltam az osszes féle fajta állaslehetoséget, mert poén volt hogy helivel járt be dolgozni az emberkem . amugy meg kinek kell életszimulátor? koss barátságot légy szerelmes..??? OMG csak nyisa ki a szemét pár ember.. hisz ebben élunk!
14.
14.
N!ghtmare
Ezek a hümmögések meg nyögések nagyon irritálnak, bár maga a játék is értelmetlen számomra.
13.
13.
drat576
Valami mobilos mellékszarnak el tudnám képzelni, de hogy AAA-s árért ilyet akasszak le a bodegából, hát nope.
12.
12.
drat576
30. másodpercnél az öregasszony jól összeismerkedett a dzsigolóval :P
11.
11.
Ehrmahgehrden
Hát ez valami hihetetlenül szar és gagyi lett.
6.
6.
mestermagyar
Na, ez kiérdemeli azért hogy torrenten letöltsem, de annál egy cseppel sem többet.

Ha engem kérdeznének, szerintem csak áprilisi tréfa ez az egész, látjátok, most is mindenki erről dumál. Hogy miért áprilisi? Az EA nem a naptárból nézi a dátumot, hanem az előző pénzügyi negyedévek alapján számítja ki milyen nap lehet. Xd.
5.
5.
Teuton
#3: Azokat is megkapja a nép később: mindegyik egy önálló kiegészítőt/DLC-t fog képezni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...