Idén már nem látjuk többet az új Crackdownt

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 25.
  • Hír
Link másolása
Le kell hűtenünk a Crackdown-rajongókat, akik egészen a jövő évig kénytelenek lesznek beérni az új rész E3-as trailerével; addig ugyanis nem mutatnak többet a játékból a készítők, sőt nem is nagyon beszélnek majd róla.

Az Xbox fejese, Phil Spencer közölte a Twitterén, hogy idén már nem számíthatunk több hírre az új Crackdown kapcsán; mint mondta, a fejlesztők jól haladnak a munkálatokkal, de még "időre van szükségük ahhoz, hogy újra mutassanak belőle valamit".

Ez van, ezt kell szeretni, 2015-ig semmit újat nem látunk és hallunk majd az Xbox One-os játék felől, be kell érnünk ezzel az E3-as trailerrel, és az akkor érkezett nyúlfarknyi infómennyiséggel:

Az új Crackdownról annyit lehet tudni, hogy ezúttal is egy új fejlesztőcsapat fejleszti, a munkálatokat viszont, Dave Jones, az eredeti játék atyja vezeti. Az már biztos, hogy lesz benne rombolható környezet, online multiplayer és kooperatív módban is végigtolható kampány, ami viszont biztosan nem lesz, az a hármas szám a cím végén: a játék címe nem Crackdown 3 lesz, a készítők ragaszkodnak a mezei Crackdownhoz, mondván az új rész sokkal több egy egyszeri folytatásnál.

3.
3.
dzsiádzsó
Eddig se láttunk belőle semmit. Másrészt annyira nem mozgat meg, 1-et toltam, 2 megvolt de minek... Jó játék, de nálam csak B kategória, ilyen komolytalan elvagyok hangulattal, annyi időm már nincs hogy ilyenekkel játsszak, nálam AAA+ semmi nem játszik már, de a kis dadogó tinihordának jó lesz, én is voltam az és szükség van az ilyen játékokra, jó szórakozást hozzá nekik :)
2.
2.
Cristiano
nemis baj nem fog hiányoz i
1.
1.
DON GONDOCS
Micsoda meglepetés, az ms sem sieti el a játékok megjelenését. Addig beérik az XO tulajok a Sims NBA, COD, Indie játékokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...