Crackdown 3 PC, XBOXONE

Ügynökök, figyelem! A Crackdown megérkezett a harmadik részéhez.

A Tencent teljesen felvásárolná a Sumo Digitalt

A brit Sumo Digital, amelynek az utóbbi időben a Sackboy: A Big Adventure-t és a Hood: Outlaws and Legendset köszönhettük, lehet a legújabb darab a Tencent gigantikus tulajdonbirodalmában.

Jönnek a legyőzhetetlen raid bossok?

Az MMO-kban egy raid bosst legyőzni általában nagy kihívás, de a játékosok mindig megtalálják a megoldást. Mi lenne azonban, ha a boss valós időben tartaná a lépést a játékosok trükkjeivel? Erre adhat lehetőséget a cloud computing.

A Sumo Digitalba is bevásárolta magát a Tencent

Folytatja a játékpiaci terjeszkedését a kínai Tencent - amely egyébként így is az iparág legnagyobb szereplőjének számít. Ezúttal a Sumo Digital anyacégébe vásárolta be magát a vállalat.

Új játékon dolgozik a Sumo Digital és a 2K Games

A LittleBigPlanet és a Crackdown harmadik részét is fejlesztő Sumo Digital a Twitteren jelentette be, hogy a 2K Games közreműködésével vadonatúj játékon dolgozik. A projektről egyelőre semmit sem lehet tudni.

Szárnyasruhát hozott a Crackdown 3 frissítése

A Crackdown 3 nem lett a világ legnépszerűbb játéka, de az talán adhat némi vigaszt, hogy a Sumo Digital csapata továbbra is toldozgatja-foltozgatja azt. A legújabb ingyenes DLC pár érdekes, új játékszerrel bővíti az ügynökök arzenálját.

Crackdown 3 - máris kihalt a multiplayer

A Kotaku friss beszámolója szerint alaposan megsínylette a többéves csúszást a Crackdown 3. A rajongók totális érdektelensége ugyanis oda vezetett, hogy három hónappal a premier után már konganak az ürességtől a multiplayer szerverek.

Crackdown 3 teszt

Tíz évvel járunk a Crackdown 2 eseményei után. A világot egy ismeretlen terrorcsoport borította sötétségbe, áram nélkül a modern emberiség pedig halálra lett ítélve. Országok mentek tönkre, kormányok szűntek meg létezni.

Újabb remek címekkel bővül az Xbox Game Pass

Visszatérnétek Arkhamba, vagy az Alien: Isolation elhagyatott űrállomására? Az Xbox Game Pass segítségével mindezt hamarosan megtehetitek, hiszen újabb nagyszerű játékokkal bővül a szolgáltatás kínálata.

Brit toplista: sehol sincs a Crackdown 3

A múlt heti megjelenések kicsit megbolygatták az eddigi állóvizet, így a Red Dead Redemption 2 ezúttal lecsúszott az aranyéremről. Azonban sem az éllovas Far Cry: New Dawnnak, sem a Crackdown 3-nak nincs oka az örömre.

Crackdown 3 - kezdetben hiányos lesz a multiplayer

Hiába a többéves fejlesztési idő, a Crackdown 3 körüli problémák komolyan rányomják a bélyegüket a minőségre. Most éppen az derült ki, hogy a premier napján a multiplayer módban nem tudjuk majd meginvitálni a barátainkat.