Verekedős játék készül a Pokémon alapján

  • Írta: zoenn
  • 2014. augusztus 27.
  • Bejelentés
Link másolása
Befutott a Bandai Namco "nagy" Pokémon-bejelentése. A 2015-ben megjelenő Pokkén Tournamentben a bájos kis lények egymást gyepálják a végsőkig, a bunyós címen a Tekken és a Soul Calibur fejlesztői dolgoznak.

Habár a Pokkén Tournament első ránézésre olyan, mintha a Tekken szereplőit lecserélték volna pokémonokra, a játék producere, Katsuhiro Harada szerint a mechanika bizony különbözni fog a híres bunyós sorozatétól.

A Tekken és a Soul Calibur fejlesztői teljesen új gameplay mechanikával kísérleteznek a Pokkén Tournament esetében, és a Tekkenből ismerős harcosok sem fognak vendégszerepelni.

Az első látnivalókkal ellentétben nem csak humanoid pokémonokat irányíthatunk a produktumban - Lucario és Machamp csupán egy apró ízelítő -, Haralda szerint bármilyen pokémont be tudnak rakni a játékba, még a legapróbbakat is - nincs technológiai akadálya.


A producer immáron öt projekten dolgozik egyidejűleg, a Pokkén Tournamenten, a Tekken 7-en és a Tekken X Street Fighteren kívül kettőt még nem ismerünk.

A Pokkén Tournament valamikor 2015-ben érkezik játéktermi gépekre, ám nagy eséllyel később az otthoni konzolokon is napvilágot láthat.

9.
9.
Thevon
Szerettem a Pokémont, a haverom Nintendoján állandóan a Pokemon Pearl-el játszottam,de ez a Tekken-es Pokémon sem rossz ötlet.
8.
8.
n_csacsi
Érdekes, de jobban örülnék egy old-gen, next-gen meg egy pc-s Pokemon Red, Blue, stb-nek!
7.
7.
Raam989
Ez tuti kasszasiker lesz. Csak nem nalam. Csoda, hogy eddig ez nem jutott az eszukbe.
6.
6.
DON GONDOCS
Azért régen örültem volna egy ilyen játéknak, de most már nem mozgat meg. Bár imádom a verekedős játékokat, Legyenek benne robotok vagy akár dínók.
5.
5.
Cristiano
4.
4.
RangerFox
Már Bandai Namco a neve a cégnek, javítsátok!
3.
3.
PrimYaz00
Utálom a pokemont, de ez nem is rossz ötlet :)
Remélem, hogy pc-re is jön vagy minimum ps3-ra, másrészt, hogy nem lesz túl bonyolult az irányítás, elég lenne szerintem egy naruto storm szintű kombó rendszer.
2.
2.
Ooorky
Pikachu Vijjámcsapástámadás! Fel-le-kör-iksz!
1.
1.
dragonkris2000
Ez érdekes Pokémon Tekken módba...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...