Elbocsájtások az EVE Online fejlesztőjénél

  • Írta: Arell
  • 2014. augusztus 28.
  • Hír
Link másolása
Az EVE Online fejlesztéséért és kiadásáért felelős izlandi vállalat, a CCP pénzügyi jelentéséből kiderült, hogy San Francisco-i irodájuk bezárása mellett két igazgatótól, Joe Gallótól és David Reidtől is megválnak.

Hamarosan nagy horderejű távozások következnek majd be az EVE Online-t fejlesztő és kiadó CCP Games csapatában, miután a cég a San Francisco-i irodájuk bezárására, és David Reid marketing vezérigazgató, valamint Joe Gallo pénzügyi igazgató menesztésére készül.

A CCP feje, Hilmar Veigar Pétursson röviden csak annyit fűzött az izlandi nyelven íródott pénzügyi jelentésben található információkhoz, hogy a lépés része annak a tervnek, ami egyesíti és egyszerűsíti a vállalatot, és bár Joe Gallo és David Reid jó munkát végzett a CCP-nek, csak további sok sikert tudnak nekik kívánni távozásuk után.

Az elbocsájtások és a kaliforniai iroda bezárása valószínűleg összefüggésbe hozható a vámpíros World of Darkness projekt törlése után bekövetkezett stratégiaváltással is, ami az űr-MMOG készítőjét arra ösztökélte, hogy ne új területekre próbáljon meg betörni, hanem inkább saját erősségeinek további tökéletesítésén dolgozzon.

3.
3.
BrockSamson
Meglepő, mert ők aztán tényleg egy erős hardcore táborra építenek.

(Amúgy nem trollkodásbol, de szerintem az inkább elbocsátások és nem "elbocsájtások".)
2.
2.
anarchoid
ha valaki melozott mar maganszferaban, akkor gyakran larthatta ezt a frazist "...csak további sok sikert tudnak nekik kívánni távozásuk után..." hahahha


ccp ezekszerint melyrepulesbe ment ? pedig aszittem szilard a jatekostaboruk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...