A Deep Down köszöni jól van, most így néz ki

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 29.
  • Videó
Link másolása
Noha a Deep Downt a PlayStation 4 bejelentése óta mutogatják, a játék még mindig nem készült el, sőt egyre kevesebbet hallani róla. A minap egy új gameplay videót kaptunk a Capcomtól amolyan helyzetjelentésként.

A gameplay videó viszonylag alaposan bemutatja a PS4-exkluzív szerepjátékot, így abból is kapunk egy kis ízelítőt, milyen lesz a procedurálisan generált kazamatákban többedmagunkkal harcolni. Noha a Deep Down single player játék, legfeljebb három másik játékossal is összefoghatunk majd a győzelem érdekében. A felvétel végén pedig a 2094-es New Yorkot csodálhatjuk meg; ugye a játék története szerint a jövőből fogunk - egyelőre tisztázatlan okokból - visszaugrálni a múltba.

A Deep Down érkezéséről még semmi konkrétat nem tudni, de ha abból indulunk ki, hogy a legfrissebb hírek szerint a japán béta is csak 2015-ben esedékes... nos, nem fut be a cím egyhamar.

28.
28.
PaprikaJancsi
#26: Ez egy viccoldal ? Mert ez nevetséges :D
27.
27.
Gykrizsi
#26: Most komolyan, ezt te sem hiszed el. Azért mert a sikerét meglovagolva ezren másolták le, attól még ő, ha nem is alapította, de tette olyanná a műfajt, amilyen. Egyébként god of war klón is van tonnaszámra, pl. a darksider, ami remek játék, de tény hogy nagyon hasonlít. Sőt, maga a god of war is csupán egy újragondolt formulája, egy ezeréves dolognak. Vagyis hesegesd már el a fanboy felhőket a fejed körül, légyszi.
26.
26.
Blueberry
Arányos összehasonlítás:a god of war a jobb mert nincs párja,a gearsofwar meg cs 1 a sok közül
21.
21.
Blueberry
Ott a pont
20.
20.
Blueberry
Azért is lehet több mert az Amerikai-kat behülyitették h az xbox álítólag jobb,mert az hazai
18.
18.
Gykrizsi
#17: Már elnézést, de gears-ből tényleg több fogyott. Bár lehet, hogy összbe több volt a god, de ne felejtsük el, hogy mennyi hd collection jelent meg belőle. 1 és 2 hd, psp részek hd, most 1 és 2 ps vitára. Ezt én nem mondanám tényleges eladásoknak. Bár az adatokat nézegetve, még így sem lehet sokkal több.
17.
17.
Blueberry
Egy gears of war féle hulladékból több fogyott mint a god of war-ból?hol élsz te,szatyorba?
16.
16.
dzsiádzsó
#15: Nézőpont kérdése te kis buzer@ns ps fanboy :D... Ilyen belekötni és tényként kezelni hogy "még mindig" God of War, amiből negyed annyi fogyott, mint a Gears szériából, hát bravó :)
15.
15.
Blueberry
A gow mióta jelent gears of war-t? Az még mindig god of war
13.
13.
Blueberry
Én "megbántam" a ps-t :( vettem volna shitbox-ot
2.
2.
PaprikaJancsi
A szűk területekhez mérten a játék nem valami szép ( a effektek jól néznek ki ). A játék meg így ránézésre tipikusan azok közé sorolható, amik jók és lehet vele játszani, de holnapra már mindenki elfelejti (saját vélemény).
1.
1.
dzsiádzsó
Jól néz ki, de elég kicsik a területek, amiket megjelenít ez volt a benyomásom a játékról (így még jó hogy jól néz ki) aztán itt a végén a videón látszik is nagy területen már csúnyán nem annyira szép a dolog.
Szép játékot tudnak írni a japók, ott LP bármelyik része, simán hozta az UE3-as szintett, vagy a felett, de ahogy itt is maga a játék még nem biztos felnő a látványhoz.
Nem igazán értem a játékot, miről szól, mit kéne csinálnom benne (jó persze tudom, csak azonosulni nem megy a dologgal)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...