Frissítve: Az új konzolokra is jön a Dead or Alive 5

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 3.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatódik. Ha kimaradt a Dead or Alive ötödik része, de már PS4-en vagy Xbox One-on játszol, itt a kiváló alkalom a pótlásra: a Dead or Alive 5: Last Round már ezekre a konzolokra fog megjelenni.

A Koei Tecmo a hétvégi Japan Gamer's Live-on jelentette be, hogy PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik a Dead or Alive 5. Az új kiadásról már egy teaser videót is kaptunk, igaz, ebből nem sokat tudunk meg: az biztos, hogy az átiratok a Last Round alcímmel futnak majd, és Japánban várhatóan 2015 tavaszán kerülnek boltokba.


Update! A Koei Tecmo megerősítette, hogy a Last Round Európában is megjelenik, illetve a közleményében azt is bejelentette, hogy az új kiadás nemcsak PS4-re és Xbox One-ra, de - a tartalmi bővítések miatt - PS3-ra és Xbox 360-ra is elérhető lesz. Az újgenerációs változatok 40 dollárba kerülnek, a last-gen játék pedig 30 dollárba fáj majd, és csak letölthető formában lesz kapható.

További információ még, hogy azok, akik már játszottak a játékkal az előző generációs konzolokon, és DLC-t is vettek, a PS4-re és az Xbox One-ra magukkal vihetik a kiegészítőket.

18.
18.
Lovy11
Ez egy szar.. Ilyet kár új konzolra kiadni, meg a régire is. Bár a japók meg a kínaiak bolondulnak az ilyenekért
17.
17.
Blueberry
De gondolom te se adnál ki arra pénzt h megvedd
16.
16.
p3ti
#14: Hát, nekem van társadalmi életem, mégis nemrég végig pörgettem a Pokemont emulátoron... szerintem ennek semmi köze ilyen hülyeségekhez. Akkor ennyi erővel 15 éves korig szabad csak játszani, utána már nem vagy normális - fuck logic.
14.
14.
Blueberry
Aki 20-30 évesen pokémora költi a pénzét annak nincs élete se nem hogy rendes társadalmi élete,bár így megértem. ;)
13.
13.
RangerFox
#10: A Mario játékokkal játszók átlagos életkora 30, a Pokémon X játékok előrendelői változatainak 70%-kát egyetemisták vették meg... Nem 7 éveseknek való, de nagyon érett felfogásod lehet, ha ilyen merész dolgokat állítasz...
12.
12.
supair
#10: Ha jössz akkor szívesen látunk.
Ha pedig érdekel a Halo is novembertől itt a helyed nálunk.

10.
10.
Blueberry
Az lehet,de wiiu-n 50játékból 40 semmit mondó a többit meg 7évesekre szabták,a PS-t nem adom el,főleg ennyiért nem,de most semmi olyan játék nincs rá ami nélkül ne lehetne kibírni a hiányát,am lehet elcserélném 1 Xbox-ra
9.
9.
aordog
Sokan meg a WiiU-t temetik. Pedig a játékfelhozatal meg jelenleg ott a legjobb. Személyes véleményem meg az, hogy szeretnék egy PS4-et. 50-et adok érte, ha unod:)
8.
8.
Blueberry
Pedig a konzolok elsődleges funkcíója a játék :( am+1,ez nem vicc,ez sz0pás
7.
7.
akela_hun
#5: pff stúdiók zárnak be de te új játékokról álmodozol?? már az sincs ami volt annó. konzol nem való másra sport autós talán fps ezek még vannak és lesznek is
6.
6.
Blueberry
Nemis,mert teris lesz a ps új királya ;) úgyse adnak ki rá semmi említésre méltót :(
5.
5.
Effecta
#4: Mert már kijöhetne új játék is, nem csak a cicomázott régiek. Mi lesz a következő? Pacman?
3.
3.
Effecta
Ez most komoly???? Kezdem bánni a PS4-et
1.
1.
TheDeathFlash
Jó lenne a Tekkent is átportolnák mert még messze van a 7.rész premiere
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...