Let It Die - itt az első gameplay trailer

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 2.
  • Videó
Link másolása
Suda 51 free-to-play akciójátéka PS4-re fog megjelenni valamikor a jövőben, az első videó alapján az erőszakot nem mérik szűken a fejlesztők. Kétségbeesett és állatias küzdelmek várnak ránk, ahol csak az erősebb marad életben.

A Tokyo Game Show apropóján végre ingame kedvcsinálót kaptunk a Grasshopper Manufacture új játékából, amelyben durva, állatias küzdelmek várnak ránk. Egy szál alsóneműben kezdjük a harcot, ám az ellenség megölése után fokozatosan új fegyverekre és öltözékre teszünk szert. Foggal-körömmel a túlélésre törekszünk, s ezért bármire hajlandóak vagyunk.

Amint az olvasható, a Let It Die egyike lesz a legerőszakosabb videojátékoknak, ha van gyomrod hozzá, a Manhunt után új kedvencre tehetsz szert. A free-to-play cím kizárólag PS4-en teszi tiszteletét.

20.
20.
Lauditore
Igazából ha kicsit változtatnánk a koncepción az év játéka is lehetne. Tegyük fel, hogy véges a regisztrációszám. És tegyük fel, hogy ha meghalsz nem játszhatsz egészen addig, míg a mappon csak 1 maradt. Ekkor ugyanis újrakezdődne a "season". Nincsenek mikrotranzakciók. Nem pay2win. Aki meghal, annak vége, sok sikert legközelebb, Dasvidaniya. Na így se tetszene? Kicsit morbid, kicsit személyes, kicsit életszerű.
19.
19.
p3ti
Utálom az egész F2P koncepciót... kár volt ebbe időt és energiát pazarolni, főleg hogy SUDA51 játékai akármennyire betegek, nekem mindig bejöttek (főleg a shadows of the Damned). Inkább csinált volna egy teljesértékű játékot
18.
18.
logic5
Cristiano-nak már igazán kijárna egy a "HÓNAP LEGAKTÍVABB EMBERE CÍM" itt a gk-n :D
17.
17.
leilu
Szerintem is az a baj ,hogy sokan a csodát várják velem együtt ami sose lessz.Amit annyira akarunk lehet hogy egyszerüen nemis lehetséges.VR szemüveg meg ha nem hozza amit várok belevágom a tv-be.
16.
16.
simon 555
Még mindig vissza sírom a Lily Bergamo-t, nem értem hogyan lett abból ez...
Mivel ingyenes lesz biztos letöltöm, de nem fektetek nagy elvárásokat neki. Lehet majd meglepődöm.
15.
15.
GAMEROD
Az a baj hogy sokan azt várják az új generációtól hogy mégszebb lesz a grafika. Hát nem lesz, mivel maga a grafika és a textúrák elérték a határaikat. Már csak több részletet lehet beléjük vinni. Az utolsó dobás a VR szemüvegek.
12.
12.
bitbandita
#11: Szerintem inkább arról van szó, hogy egyszerűen kevés az újgenerációs tartalom, az olyan ami nem egy régebbi cím ”nextgenesített” kiadása, és/vagy még exkluzív is.
11.
11.
Stranger
#8: A F2P rendszernek semmi köze a tartalomhoz. Bár ez a játék tényleg csak az agyatlan csapkodásról fog szólni.
Amúgy erről a F2P játékról miért van egyből hír? Az összes többi le volt szarva eddig. Vagy ami PS4 exkluzív az csak jó lehet? Komolyan nem értem a rendszert.
10.
10.
Cristiano
9.
9.
Angelwing
az a baj hogy ilyen szar megalkotására pazarolják páran a tehetségüket,ahelyett hogy csinálnának valami jó játékot,free ide vagy oda
8.
8.
Mortis
#6: A *pisztoly a fejhez* frázis nem csak hibás, hanem lassan idegesítő is. Csak hangot adtak aggályaiknak a játék minőségével kapcsolatban, ami első látásra valóban nem tűnik eget rengetőnek: f2p révén valószínűleg sok tartalom sem lesz benne.
Ez a fejlesztőcég eddig sem a túlbonyolított játékokról volt híres: üss s vágj, bár úgy tűnik, hogy itt már történet sem lesz.
7.
7.
godach
Én azt hittem a cikket olvasva, hogy valami jó kis Silent Hill, Resident Evil féle alkotással találkozok. Nem az lett :(
6.
6.
Effecta
Nem tudom, én szeretem ezeket a kecsöpös játékokat, ezért élveztem a Splatterhouse-t is. Nem tudom, mit nyávogtok, free to play lesz, senki nem nyom pisztolyt a fejetekhez, hogy pénzt adjatok érte.
5.
5.
Ruga
Beteg játék..
4.
4.
Zelgadis187
Gondoltam várok 2 vagy 3 évet egy új konzol vásárlásával de egyre valószínűbb hogy nem is fogok venni.
3.
3.
Sethiran
Szerintem (a videó alapján) semmi extra nincs benne, csak annyi, hogy az ütések, találatok után nem villanások, vagy egyéb effektek, hanem anatómiailag sem magyarázható mennyiségű vér fröcsköl a találat helyéről. Illetve, hogy tökig vasba szerelt csávók verekednek félpucér csávókkal. Mekkora ötlet!! "Nagyon merész újítások"
2.
2.
A szanaszét effektezett videón nem látszik újgenerációsnak a játék, a harc pedig nem tűnik kétségbeesett küzdelemnek, jó nagy pengékkel hatalmasat vágnak oda, úgy, hogy a fél élete lemegy az ellennek. Ez inkább ilyen csapkodós, furcsa, vérbő cucc lesz, kihagyom szerintem.
1.
1.
Na ez a sok ratyinal megint ki fogja verni a biztositekot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...