RollerCoaster Tycoon World - az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 3.
  • Képek
Link másolása
Az Atari még a Gamescomon mutatta be a legújabb RollerCoaster Tycoon-epizódot, ami csak PC-re készül, és állítólag nyomokban sem emlékeztet majd a mobilos változatra. Megjöttek belőle az első screenshotok.

A PC Gamer információi szerint a 2015 elején érkező RollerCoaster Tycoon Worldben négyfős kooperatív mód is lesz, és bár a játékosok itt egyszerre építgethetik a vidámparkjukat, mindannyiuknak saját területe lesz, nem nyúlkálhatnak bele egymás játékába.

Ahogy a képeken is látható, a parkjaink különböző témakörök szerint alakíthatók ki; az 1950-es évek Amerikájától kezdve a kalózos és sci-fi környezeten át egészen a westernig terjed a paletta.

A hullámvasutak építgetése lényegesen egyszerűbb és kényelmesebb lesz, a menüben való bogarászást elfelejthetjük, és ha készen vagyunk, a munkánkat nemcsak belső és külső nézetből izgulhatjuk majd végig, de a tervrajzokat meg is oszthatjuk a játék közösségével - ugyanígy mi is letölthetjük és kipróbálhatjuk majd mások játékait. Újdonság ezen kívül a Park Pulse nevű funkció, ami a korábbiaknál átláthatóbban ábrázolja majd nekünk, hogy milyen a parkunk, és mennyire tetszik a látogatóinknak.

A PC-exkluzív cím egyébként az idei Gamescomon mutatkozott be, azok után, hogy a mobilos RollerCoaster Tycoon 4 alaposan kiakasztotta a rajongókat.

9.
9.
makkandis
Már annyira várok egy jó kis vidámpark építős játékra, nagyon reménykedem benne, hogy jó lesz.
8.
8.
Naridar
Biztos kikapcsolható lesz majd a DOF, vagy eleve csak amikor screenshot-ot készítesz, akkor lesz bekapcsolható effekt. Viszont egyelőre maga a játék hangulatosnak néz ki, remélem nem tömik tele valódi-pénzes tartalommal, mint a 4-et.
7.
7.
greenmelon
#6: Hát igen, ez tipikusan az a műfaj, ahol ez az utolsó dolog amire szükség van. Itt pont az a lényeg, hogy egyformán átláss mindent.
6.
6.
drat576
#4: Igen, az tényleg sok. Remélhetőleg a visszajelzésekből rájönnek a fejlesztők, hogy ez így nem teljesen oké, vagy csak simán állíthatóra rakják.
5.
5.
drat576
Így első ránézésre szerintem rendben van.
4.
4.
greenmelon
Faszának tűnik, bár ezt a sok DOF-et nem tudom hova tenni.
3.
3.
JBoy
2001-ben játszottuk hülyére magunkat az első részével tesómmal. Emlékszem ahogy féltve mentettük le a jobbnál jobb parkjainkat floppyra, nehogy elvesszen :P
Remek játék volt, nagyon szerettük. Kíváncsi leszek erre a részre is!
2.
2.
KeXxX
eehh..hát majd meglátjuk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...