Állítólag eladó az Ouya

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 3.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint eladó az Ouya, ráadásul úgy tudni, a vevőket nem is feltétlenül az androidos konzol, hanem a mögötte álló, azonos nevű cég emberei és védjegyei érdeklik. Az Amazon is köztük lehet.

A Recode értesülései szerint eladó az Ouya, az azonos nevű androidos konzol gyártója állítólag tárgyalásokat folytat a kínai Xiaomival és Tencenttel, illetve a Google-lel és az Amazonnal is. A hírek szerint az esetleges vevőket inkább a cég csapata és védjegyei érdeklik, és nem feltétlenül a kütyü maga.


Noha az Ouyát óriási várakozás előzte meg, és a Kickstarter-kampánya is remekül sikerült, végül nem lett népszerű, nekünk sem tetszett. Habár az kétségtelen, hogy az Ouyának köszönhető az androidos konzolok áradata, ő maga nem ért el túl jó eredményeket; az is érdekes, hogy a TowerFall című játék volt a legkeresettebb cím a gépen, de így is csak 7 ezer példány fogyott belőle.

A Recode megjegyzése szerint a cég felvásárlásával kapcsolatban a kínai vonal lehet a legérdekesebb: most, hogy már nincsenek betiltva a konzolok az országban, alaposan felpöröghet a helyi konzolos piac, amibe nyilván néhány kínai gyártó is beugorna majd. Számukra az Ouya elcsábítása jó ugródeszka lehetne.

8.
8.
#7: Ez igy van, de a hozza hasonlok csak fossak a hulyeseget.
Mar a hw-re ranezve is gyanus kene legyen.
Amugy nem a hw miatt lett buko hanem a tartalom hianya miatt.
Engem is a nem letezo tartalom riasztott el az ouyatol.
Abbol a tonna befolyt penzbol, meg kellet volna tamogatni a legnepszerubb android jatekok keszitoit egy kis kontroller tamogatasert annatol kezdve ment volna magatol a dolog.
Csak seggek voltak hozza.
Meg voltak rola gyozodve, hogy a ~100 dolcsis ar majd eladja. Ami igaz is ha van ra tartalom. Nehogy koltsunk mar ra inkabb varjuk a sultgalambot, (nem magyarok veletlenul?).
Az mutatja, hogy lenne eppen letjogosultsaga egy ilyennek, hogy a casual reteg eltunt a konzolokrol (foleg a wii u szopta ezt be) es atpartolt tabletre, telora.
A gecinek vegyen valaki 80-100-120, vagy meg tobbert konzolt ha olyannal jatszik amibol van egy talicskanyi androidon is.
A sok gyoker ebbe nem gondol bele, mert o 10en evesen a vilag kozepe, es csak magabol tud kiindulni.
Kommentelni + konnyebb mint gondolkodni.
De a sok gugyenek ezt magyarazhatod...

7.
7.
EnderKnight
#6: Tényleg ennyire tudatlan vagy, vagy csak tetteted? Egy egy Android alapú konzol hogy a jó égbe tudná felvenni a verseny a nagy testvérekkel . Nem ezt a célja az ilyen játékkonzoloknak hanem hogy olcsón is lehessen valakinek masinája.
6.
6.
KeXxX
Én még anno ha jól emlékszem megmondtam, hogy ez egy szar. A PS/Xbox/Wii konzolokkal ezek a házi készítésű szarok soha nem fogják fel venni a versenyt.
5.
5.
cannondale
Ennél még a PS vita is tovább birja.:)
4.
4.
tabu3x
a) verzió
aha, hát ha van egyáltalán vevő, annak biztosan leesik, h az efféle híresztelések csak az ár felhajtását szolgálják
b) ha igaz, h ennyi vevővel tárgyalnak, akkor az nem azt jelenti, h ennyire kapós lenne a cég, hanem hogy ennyi helyre kopogtattak be, méghozzá EREDMÉNYTELENÜL, amin gondolom nem csak én nem lepődök meg:-)
3.
3.
Cristiano
azt hittem meghalt ez a cég
2.
2.
1.
1.
anarchoid
hulye startup trend, csinalnak egy ceget esvarjak ki veszi meg oket 1 milliardert ;) remelem belebuknak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...