Leépítések a Zenimax Online-nál

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 4.
  • Hír
Link másolása
Néhány dolgozójától megvált a Zenimax Online Studios, amely a Bethesda szerint logikus döntés egy hatalmas játék megjelenése után fél évvel. Az elbocsátások nem érintik a The Elder Scrolls Online jövőjét.

A Joystiqnek adott interjújában a Bethesda marketingese, Pete Hines kifejtette, hogy a Zenimax Online Studiost érintő elbocsátások elfogadott normának számítanak egy olyan típusú játék esetében, mint a The Elder Scrolls Online.

Egy nagyszabású MMO elkészítése hatalmas munkaerőt igényel, de nem csak a premier előtt, hanem után is, amikor az ügyfélszolgálatot elárasztják a vásárlók kérdései és panaszai.

Fél évvel a megjelenés után a hisztéria leül, a virágzó online közösség stabilnak mondható, így logikus, hogy a korábban felvett dolgozók egy részétől meg kell válniuk. Pont ezt történt a minap.

Hines szerint a csapat továbbra is elkötelezett a The Elder Scrolls iránt, folyamatosan készülnek az új tartalmak és előkészítik a játékot a konzolos premierre. Az Update 4-ben például az Upper Craglorn régióban fordulhatnak meg a játékosok, ezzel egy időben hűségprogram is indul.

2.
2.
Csoki80
#1: Romolni biztos nem, legfeljebb ramolni XD
1.
1.
Cristiano
remélem nem fog romolni játék :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...