The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sűrűn potyognak majd a megkésett portok, de azért akad néhány nagyobb megjelenés is. Lássuk a felhozatalt!

SGF 2022: Futottak még az Xbox és a Bethesda műsorában

Az Xbox és a Bethesda közös virtuális rendezvényének legnagyobb dobásairól már megemlékeztünk külön cikkekben, itt pedig összeszedjük, amit eddig kihagytunk – melyek java egyből megy a Game Passbe is megjelenéskor.

The Elder Scrolls Online - elképesztő előzetessel rajtolt el a High Isle

Megérkezett a Legacy of the Bretons első fejezete, a High Isle, és ahogy azt már megszokhattuk, a kiegészítőt ezúttal is egy lélegzetelállító cinematic konferálta fel.

Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online új fejezete

A Bethesda leleplezte, hol várják az új kalandok idén a The Elder Scrolls Online játékosait. Utunk a bretonok ősi hazájába vezet, ahol nem árt résen lennünk, ha túl akarjuk élni a politikai intrikákat.

Új vidéket teasel a The Elder Scrolls Online

A The Elder Scrolls Online története idén is tovább bővül, az új kedvcsináló azt is elárulja, hogy ehhez vitorlát fogunk bontani. Vajon Skyrim és Oblivion után melyik vidékre vet minket a sors?

TESO - lezárul a Gates of Oblivion története

A The Elder Scrolls Online jelenleg futó történetszála a végéhez érkezett. Már csak mi állunk Dagon alattomos törekvéseinek útjában, így ránk hárul a feladat, hogy egyszer és mindenkorra bezárjuk Oblivion kapuit.

TESO - novemberben jön a Deadlands kiegészítő

Pontos megjelenési dátumot kapott a The Elder Scrolls Online következő kiegészítője, a Deadlands, ami november elején lezárja az éppen futó Gates of Oblivion cselekményszálat. A felvezető prológus már elérhető.

A The Elder Scrolls Online-ban debütál a DLAA

Az NVIDIA DLSS technológiája után hamarosan megérkezik a DLAA is, amely a gépi tanulás segítségével teheti szebbé a játékainkat. Az élsimítást célzó újdonságot először a The Elder Scrolls Online játékosai próbálhatják majd ki.

Íme, a QuakeCon 2021 hivatalos menetrendje

Július közepén fény derült az idei QuakeCon időpontjára, nemrég pedig a Bethesda hivatalosan is leleplezte, hogy mivel készül majd a rajongóknak a kizárólag virtuálisan megrendezett eseményen.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az E3 nagy hírcunamijában kevés játék szeretne elveszni, kifejezetten kopár tehát az e heti felhozatal. Az újgenerációs konzolok tulajdonosai azonban így is örülhetnek, hiszen megújul a Metro Exodus és a The Elder Scrolls Online is.