The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.

Holnap indul a Game Pass Core - nézzük, mivel játszhatnak majd az előfizetők!

Az Xbox Live Gold utódja, a Game Pass Core holnap végre bontogatni kezdi a szárnyait: a Microsoft lerántotta a leplet az előfizetők számára elérhető játékok listájáról!

Ezen a héten két játékot ad ingyen az Epic Games Store

Ezúttal a Bethesda MMORPG-jére csaphatnak le az érdeklődök ingyen az Epic boltjában, de a nyomozós vizuális regények kedvelői is jól járnak ezen a héten. Húzd be az The Elder Scrolls Online-t és a Murder By Numberst!

Íme, az Epic Games Store legújabb ingyenes videójátéka!

Az Epic Games Store ezen a héten is biztosít a játékosok számára egy ingyenes kalandot: ezúttal egy vasúti hálózat kiépítése lesz a cél!

A Microsoft ügyvédje szerint 2026-ban érkezik a The Elder Scrolls 16

Nem, nem mi írtuk el a címet, csupán az illető lehetett nagyon fáradt a bírósági ülésen. A Microsoft ügyvédje minden bizonnyal a The Elder Scrolls VI-ra gondolt, ám a dátum így sem tűnik valósnak.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A Summer Game Fest utáni első hét termése nem a mennyiséggel próbál meg minket levenni a lábunkról, az már biztos, ettől függetlenül egy igen változatos és ígéretes hétnek nézünk elébbe.

SGF 2023: Jöhet a második menet? Még egy körre visszatér az Xbox Games Showcase!

Tegnap este az idei szezon legjobb műsorát hozta össze a Microsoft, de tartogatnak még pár érdekességet a tarsolyukban a redmondiak. Holnap új játékokkal, még több látnivalóval érkezik az Xbox Games Showcase Extended.

SGF 2023: Futottak még a Xbox Games Showcase műsorán

A bemutató legnagyobb durranásait külön hírekbe gyűjtöttük nektek, ám a világraszóló bejelentések mellett azért akadtak még szép számmal érdekességek, melyeket az alábbi posztunkban találtok összegyűjtve!

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

Íme, a BAFTA Games Awards jelöltjei

Úgy tűnik, nem gyűjtött még elég díjat a God of War: Ragnarök. A Sony Santa Monica alkotását 18 kategóriából 11 díjra jelölték, de tisztességes képviseletet kapott az Elden Ring, a Stray és a Tunic is.

Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online: Necrom

A The Elder Scrolls Online legújabb fejezete Morrowind keleti tájaira kalauzol bennünket, ahol egy új karakterosztállyal, az Arcanisttal fedezhetjük fel a tiltott mágia rejtélyeit.