The Elder Scrolls Online MAC, PC, PS4, XBOXONE

MMORPG a The Elder Scrolls-sorozat alapján: a játékot a Bethesda Softworks és a Zenimax Online Studios készítik.
Típus: Fantasy, MMORPG

Egy hétig kipróbálható a The Elder Scrolls Online

Elindult a The Elder Scrolls Online Free Play Eventje, melynek keretei között november 13-ig szabadon és teljesen ingyenesen felfedezhetjük Tamriel vidékeit. Az új felhasználók még egy kis csomagnyi prémiumvalutát is kapnak.

E3 2019: Elsweyr lángokban áll

A Bethesda konferenciáján természetesen nem maradhatott el a The Elder Scrolls Online és a Legends sem. Mindkét cím Elsweyr távoli vidékére, a khajiit nép szülőhazájába vezet minket.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Június első hete a fantasy-rajongóknak kedvez majd, hiszen érkezik a Warhammer: Chaosbane és a The Elder Scrolls Online legújabb expanziója is. Ezek mellett érdemes lesz ránézni az új X-Men-filmre is a moziban.

The Elder Scrolls Online - jönnek a nekromanták

Júliusban érkezik az The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítője, az Elsweyr, amelyben egy vadiúj karakterosztály is szerepelni fog. A nekromanták igazi halottidézők - most őket nézhetjük meg élesben.

25 éves a The Elder Scrolls, ingyenes a Morrowind

Két és fél évtizede már, hogy a Bethesda piacra dobta a The Elder Scrolls: Arenát. Az évforduló alkalmából mi is beszállhatunk az ünneplésbe: csak ma ingyenesen megszerezhetjük a Morrowindet.

Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online: Elsweyr

A ZeniMax Online Studios elárulta, milyen újdonságok várnak idén a TESO rajongói számára. Június elején érkezik a legújabb expanzió Elsweyr címmel, amelyben a kahjiitok otthonába látogathatunk. Sárkányokból sem lesz hiány.

The Elder Scrolls Online - irány Murkmire lápvidéke!

Megjelent a The Elder Scrolls Online legújabb DLC-je, a Murkmire. A jókora frissítés Tamriel egyik legdélebbi csücskére vezet minket, ahol az argóniai hüllőemberek várják a kalandorokat több-kevesebb vendégszeretettel.

The Elder Scrolls Online - mozog a Murkmire DLC

A Bethesda a hétvégén egy livestream keretében mutatta be a The Elder Scrolls Online legújabb kiegészítőjét, amely a Black Marshra, a gyíkemberek otthonába kalauzolja a játékosokat. Most egy órán át mozog a Murkmire DLC.

The Elder Scrolls Online - Wolfhunter DLC dátum

A QuakeCon keynote-ján végre lehullt a lepel a The Elder Scrolls Online következő DLC-jének megjelenési dátumáról. A Wolfhunter már a jövő héten élesedik PC-n, majd a hónap végén a konzolosok is megkapják.

E3 2018: A Bethesda-bejelentések egy helyen

A Bethesda megint a - számunkra - leglehetetlenebb időpontban konferenciázott, és magyar idő szerint hajnalban kezdte el csepegtetni a bejelentéseit. A reggeli zűrzavar feloldására készítettünk egy gyors összefoglalót az újdonságokról.