Destiny - ingyen frissíthetünk az új verziókra

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
A Bungie bejelentette, hogyha digitálisan vásároljuk meg a Destiny Xbox 360-as vagy PS3-as verzióját, de időközben beruházunk egy új konzolba, akkor díjmentesen frissíthetünk az Xbox One-os és PS4-es változatra.

Ha még last-gen masinákkal nyomulsz, de nem akarsz lemaradni a Destiny premierjéről, viszont a közeljövőben beruháznál egy újgenerációs konzolba, vedd meg bátran a digitális verziót PS3-ra és Xbox 360-ra! Hiszen a Bungie ígérete szerint január 15-ig ingyen frissíthetünk a PS4-es és az Xbox One-os változatra.

A váltásig elért teljesítményünket, statisztikánkat és a felhalmozott felszerelésünket természetesen átvihetjük az új verziókba, az átállás zökkenőmentesen zajlik le.

Végezetül, nézzük meg, hogyan működik a gyakorlatban a Remote Play funkció PS Vitán:

A Destiny szeptember 9-én jelenik meg.

29.
29.
Raam989
#25: "Ezt a témát lezárom, hiszen csak olyan szélsőséges példákat tudtok felhozni a Remote Play-el kapcsolatban, ami nem életszerű. (Erre reagálni fogtok..)"
Baszki, hát te kezdeményeztél beszélgetést...

Kapásból három életszerű példát leírtam neked, amit én személyesen átéltem. Mi volt ebben olyan sci-fi, hogy nem tudod beleélni magad? Ha az én életkörülményeim között két TV-m lenne, na az nem lenne életszerű. (szoba, konyha, fürdőszoba, javarészt egyedül vagyok, asszony csak 2-3 naponta jön - ide nem kell még egy TV...)
Amúgy meg nyilván nem arra való a remote play, hogy éjjel-nappal ezen told a játékot, pláne nem akkor, ha valami pörgős online játékról van szó. De arra, hogy fél óra-órát ellegyél vele, tökéletes, még akkor is, ha szar az irányítása.
De ahogy kivettem szavaidból, te ki sem próbáltad a funkciót, úgyhogy hiába próbállak meggyőzni...
28.
28.
Raam989
#26: Mivel remote play esetén a tv-n is és a vitán is megjelenik a kép, így lehet joypadként használni minden gond nélkül.
27.
27.
simon 555
#25: Dehogy nem életszerű példák...
Attól mert nálad nem volt még egy adott helyzet, másnál még lehetett. Az előző kommentemben is említettem párat amik már konkrétan megtörtént esetek.
26.
26.
simon 555
#14: Na ezt nem tudtam. Működik rendesen így?

Amúgy tényleg jó kis funkció ez a remote-play. Ha valaki tv-t akar nézni, akkor benyomom és játszok tovább. Mondhatjátok, hogy biztos van más tv is a házban, de most minek cipeljem a gépet a megszokott helyéről ha van más lehetőségem?
Plusz haverokkal egy kis gamer partin is jó, valaki tudja tolni PS3-on, mások meg tolhatják a PS4 játékot remote-playel, nem kell cserélkezni. És amelyik fejlesztőcsapat ráfordítja az időt, nagyon is jól meg lehet oldani az irányítást.
14.
14.
Raam989
#12: Sőt, ezzel a funkcióval akár második joypadként is használhatod a vitát, ha házon belül akartok multizni valamivel...
Így aztán már tényleg hanyagolható funkció...
13.
13.
Raam989
#12: Nekem például nagyon jól szokott jönni, amikor az asszony TV-t nézne, én meg játszanék inkább. Olyankor benyomom a remete play-t, aztán ágyból játszom tovább.
Sőt, akkor is jól jött, amikor haverhoz átmentem és meg akartam neki mutatni egy ps4-es játékot. Nem kellett elcipelnem hozzá a ps4-et, csak a kis vitát. Felcsattintottam a gépet a wifijére és minden gond nélkül meg tudtam neki mutatni az otthonomban pörgő játékot.
De igazad van, teljesen hanyagolható funkció...
8.
8.
Nebuloid
Nem kötekedésképpen, mert nem is próbáltam személyesen de a remote play nem küszkődk némi laggal?
7.
7.
zozo76hun
jo dolog ez a remote play. a nagy fullhd tv helyet jatszhatsz egy kis picsanyi kijelzon...
6.
6.
KeXxX
3 nap. Remélem, hogy fog akkorát ütni mint a GTA V tavaly. Bár a Destinyből elég sokat láttunk már.
5.
5.
lesik20
Senki sem unja a Remote Play-t.
Zseniális ötlet
4.
4.
TheDeathFlash
Miért kéne unni ? Van egy jó dolog ami nagyon praktikus és jó miért kène abbahagyni ?
3.
3.
RangerFox
Nem unják még a Remote Play-t?
1.
1.
Dark_Temptation
na ez így nagoyn jól hangzik :) lehet megveszem a ps3-as verziót!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...