HWSW: Hatalmas akkumulátorral hódít az új Huawei

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 8.
  • Hardver
Link másolása
Jókora, hathüvelykes felső kategóriás okostelefonnal és egy ARMv8 utasításkészlettel dolgozó középszintű készülékkel érkezett az IFA-ra a Huawei - írja nagytestvérünk, a HWSW.

A Huawei is elhozta legújabb okostelefonjait a berlini IFA kiállításra: a gyártó az Ascend Mate 7 és G7 termékeket mutatta be. A Mate 7 vastagon a felső kategóriát célozza, méretével pedig már-már a táblagépek felé közelít: a telefon kijelzője nem kevesebb mint 6 hüvelykes.

Egy full HD IPS panelről van szó, becsületes 367 PPI-s pixelsűrűséggel, zafírkristály burkolat alatt. A kijelző mögött egy nyolcmagos HiSilicon 3630  processzor végzi a dolgát, négy 1,8 gigahertzen ketyegő Cortex A15 maggal a komolyabb munkához, és négy 1,3 gigahertzes Cortex A7-tel a kevésbé teljesítményigényes feladatokra. Ehhez egy Mali T628MP4 GPU társul, valamint a 16 gigabájt belső tárhellyel felszerelt változat esetében 2, a 32 gigabájtos verziónál pedig 3 gigabájt RAM. A készülék microSD-kártyával bővíthető.

Ha többet olvasnál a Mate 7-ről, és érdekel a G7 is, irány a HWSW, olvasd el a teljes cikket!

14.
14.
1. Kinai kinai fos
2 Seggdroid van rajta.
Ez a ketto kicsukja, hogy hardver vagy szoftver tekintetében ne fos legyen.
hüvely.... Pf
12.
12.
Blackhard89
Még mielőtt valaki elhinne hogy milyen rossz telefon a Sony az előtte nézem meg ezt a teszt videót. + van még egy pár ilyen és hasonló véleménnyel való videó a neten https://www.youtube.com/watch?v=e-No5V_eUso
11.
11.
Blackhard89
#9: Hát nekem sony m van Z2 és nagyon jó telefon ;)
10.
10.
Dreadlox
Én úgy vagyok vele, hogy 30k huf-nál többet fölösleges kiadni egy telefonra, mivel az átlag ember nem tudja kihasználni, ami meg csak annyit tud amennyit egy 30k-s mobillal az nem éri meg az árát.
9.
9.
PaprikaJancsi
#6: A Huawei egy nagyon jó, és minőségi gyártmány. Én már fogtam a kezemben egy HTC-t ( nem olcsót ) és olyan volt mint valami kínai kis játéktelefon. Félre ne érts a HTC is biztos jó telefon, de a Huawei már nagyon kinőtte magát a HTC mellől, és minőségben már a Samsungot is előzi le, viszont míg minden Huawei telefon egy minőséget hordoz magában, addig a Samsungnál nagyon sok gyatra készüléket adnak, a Sony telefonokról pedig inkább ne is beszéljünk, vicc kategória felé közelítenek. A Sony telefonoknál, a HTC is sokkal jobb döntés.
-Saját véleményem, és nincs kedvem vitatkozni.
8.
8.
mestermagyar
#6: Apropó nem a HTC-ről másolta, hanem az OPPO find 3-ról, ami vagy fél évvel korábbi. Ki is a másoló? Még a jiayu g3 is előbb jelent meg a ONE kinézetével.
7.
7.
mestermagyar
#6: Csak ezeknek nem gyatra az ára és a minősége. :)
6.
6.
MikelGun82
Kollégámnak HTC van, és azért mentem a cikkre, hogy mit írnak a legújabb One-ról, aztán olvasom, hogy nem HTC :) Copy+Paste, mint a Samu az Apple-ről ;)
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Nekem is pont az y300-as modell van, szerintem is nagyon jó kis készülék. Ha lesz valami baja, akkor biztos, hogy a Huawei mellet fogom leteni a voksomat.
U.i.: több mint egy ève van meg és tökéletesen működik.
4.
4.
Dreadlox
Nekem is Huawei-em van, y300-as model, olcsón vettem és rohadt jól üzemel az árához képest, néhány samsunggal simán vetekszik és árban bőven a fele a többinél, ráadásul az elöző teloim is huawei-ek voltak és sokáig bírták (1-2 év minimum)
3.
3.
PaprikaJancsi
A Huawei szerintem az egyik legjobb androidos telefon. Csak is Huawei!
2.
2.
PaulBlake
Nekem is pont az szúrja a szemem :D HTC One M7-em van szóval tudom hogy eszméletlenűl hasonlít.
1.
1.
SzDavid99
Csak szerintem hasonlít nagyon a HTC telókra?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...