Ingyenes a Warlock: Master of the Arcane

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 9.
  • Akció
Link másolása
A Humble Store kínálatában nyárbúcsúztató akció indul, melynek keretében korlátozott ideig ingyen beszerezhetitek a Warlock: Master of the Arcane című stratégiai játékot. Mire vártok? Indulás a boltba!

Még körülbelül fél napig ingyenesen elérhetitek és magatokévá tehetitek a Warlock: Master of the Arcane-t a Humble Store oldalán, mely egy Civilization V-re emlékeztető, hexagonális felosztású térképeken játszható, körökre osztott, varázslók harcával és mágiával átitatott stratégia a Paradox Interactive-tól.

A Humble Store nyárbúcsúztató akciója egészen szeptember 22-ig tart, és minden hétfőn egy ingyen játékkal lát el bennünket, így érdemes figyelni az oldalt!

9.
9.
Naridar
Már nem ingyenes, hanem 4 euró, de aki szerette a Civ5-öt és a Heroes of might and magic/Age of Wonders sorozatot annak ez is valószínűleg tetszeni fog
8.
8.
belaman
#3: a steam jelzi a játék neve mellett egy időponttal, ha valamit csak határozott ideig használhatsz. (pl. 2 days left)
7.
7.
Adamknight
Köszönöm a felvilágosítást.
6.
6.
névtelenség
Aki nem értené: Ha valami bekerül a könyvtáradba és nem limitált a használati ideje (a hangsúly a használati időn van), akkor az a tied míg világ a világ.

Aki még mindig nem érti: A boltos bácsi ingyen ad tetkórágót és ezt te zsebre vágod, mert ebéd előtt nem rágózol. A rágó addig a zsebedbe marad, amíg meg nem csócsálod, vagy anyád ki nem mossa. A boltos bácsi nem fogja visszakérni.
3.
3.
Adamknight
Szóval, csak hogy tisztázzuk, mert még nem sűrűn csináltam ilyet... Ha odáig eljutok, hogy berakja a steam librarymba, akkor kész? Úgy értem, hogy akkor is megmarad ha nem rakom fel a gépre szeptember 22-ig (mármint nem kattintok konkrétan az "install"-ra)? A válaszokat előre is köszönöm :).
2.
2.
névtelenség
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...