Az új konzolokra költözik az APB: Reloaded

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 10.
  • Hír
Link másolása
Még egy esélyt kap a All Points Bulletin: Reloaded. A Grand Theft Autóra hajazó MMO eredetileg 2011-ben jelent meg PC-re - miután a fizetős modell elhasalt - freemium címként, átdolgozva. A játék Xbox One-ra és PS4-re költözik.

A New Yorki Digital Media Wire rendezvényen a Reloaded Productions bejelentette, hogy jövőre Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik az APB: Reloaded.

A stúdió vezérigazgatója, Bjorn Book-Larsson szerint ha a munkálatok terv szerint haladnak, semmi sem menti meg az új konzol tulajdonosait attól, hogy 2015 közepén kipróbálják Grand Theft Autóra emlékeztető MMO-t.

A csúfosan elhasalt All Points Bulletin jelentősen átdolgozott, feljavított és ésszerűsített verziójáról van szó egyébként, amely a freemium kategóriában indult: a Steamről bárki ingyen beszerezheti és elkezdhet játszani, ám a további prémium tartalmakért már pénzt kér a kiadó. Ez a modell, úgy látszik, bejött a játékosoknak

A stúdió azt szeretné elérni, hogy a PC-sek importálhassák karakterüket a konzolos verziókba, de a csapatnak előtte még egyeztetniük kell a Sonyval és a Microsofttal.

11.
11.
Eddie Krueger
#9: A fizetős jó volt. Pont azért, mert nem volt benne pay2win. Igaz, hogy tökéletes sem volt, de minden* MMO-n reszelgetnek folyamatosan, pont azért mert csomó dolog akkor derül ki, ha egyszerre tolják baromi sokan.

* Kivéve ezt.... Mert a GamersFirst csak az Armas-t csiszolgatja, ahol a p2w fegyvereket lehet venni jópénzért. Hogy benne vannak még ugyanazok a bugok, amik már a legelejétől léteznek? Kit érdekel? Az nem hozz pénzt, ha azokat javítjuk.

Lehet szidni a játékot, mert van miért. A matchmakinget pláne, mert azt tényleg sikerült elk*rni a legelső verzióhoz képest is. De azért valamit hagy jegyezzek meg. Én nem használok p2w fegyót, csak előfizetek, hogy kicsivel gyorsabban jöjjön a pénz, meg a reputáció a kapcsolatoknál. És azt kell észrevennem, akármennyire is ledarált az elején bárki, aki szembejött, most már nem egyszer lehackernooboztak olyanok, akiket frusztrált, hogy péppévertem őket, hiába költöttek valódi pénzt a virtuális fegyvereikre. Pedig még nem is tartok ott, hogy a legjobb free fegyókhoz hozzájussak. És ez baromi jó érzés.

Egyébként remélem, hogy pölö a Hardline sikeres lesz, mert ha elkezdenek elszállingózni a playerek, talán észbe kap a G1, hogy a játékkal is foglalkozni kellene, ha meg akarják tartani a player bázist. .... Oké, naív vagyok, és valószínűleg inkább másodszor is kihúzzák a dugót, de a remény örök.
10.
10.
Dreadlox
Azt nem értem, ha adott egy jó ötlet, és sikerült is megvalósítani, akkor a játék többi részét miért nem lehetett? A vezetés hulladék, a fegyverek nonszenszek(ráadásul fizetősek és csak 7 napig élvezheted), az NPC-k személyiségnélküliek, de még csak kommunikálni sem lehet velük. A harcrendszer jó lenne, ha nem lenne szar a matchmaking. Újként pénz nélkül szinte lehetetlen fejlődni. Én játszottam vele 2-3 hetet, próbáltam maxolgatni a kontaktokat. De a legtöbbször vagy zéro pontot kaptam vagy pedig oylan alacsonyt h a 20 perc játék fölöslegesnek tünt. Egyszóval szar lett, még az ötletes testreszabhatóság mellett is. Remélem a Black Desert enyhíti a fájdalmunk. :D
9.
9.
Giggsy
Ritka szar egy játék. A fizetős változatát nem próbáltam, a pay2win verzió azonban egy fos (volt amikor a megjelenése után fél évvel játszottam vele). Egyrészt optimalizálatlan, de durván, másrészt GTA utánérzésnek talán lehet mondani, de jól eltalált klónnak rohadtul nem. És sajnos mindemellett még az is erősen érződik rajta, hogy a játékban a többség valamiért a papa pénztárcáját síboló tinik közül kerül ki. Full újoncként, mikor az ember szinte még azt sem tudja, mit kell csinálni, már megy a folyamatos anyázás. Az egyedüli, ami dicséretet érdemel, az a karakter személyreszabhatóság rendszere, mert azt tényleg nagyon összerakták. Viszont ezzel ki is fújt.
8.
8.
Vincenzo
Szóval ez a jelentősen átdolgozott, feljavított és ésszerűsített verzió? Akkor nem akarom elképzelni, hogy milyen volt az eredeti...Ezt egyszer láttam egyik lakótársamnál, hát ritka szar egy játék. Nagyon jó ötletből játszhatatlan játék lett. Ha a konzolos is ugyan olyan lesz, mint a PC-s reloaded, akkor nem látom értelmét kiadni...
7.
7.
PaprikaJancsi
Egyszer kipróbáltam még régen, és nem volt rossz, de nem is volt jó :D
6.
6.
Blueberry
Az milyen fizika? :o hát repüljön már el az ember!!!
5.
5.
Game Fan
Ez a játék a pay2win két lábon járó formája. Ha ugyan az lesz konzolon is, halálra van ítélve.
3.
3.
Blueberry
Hát ez valami ritka hulladék játék
2.
2.
markoci555
Még egy esély kap a All Points Bulletin: Reloaded. Kimaradt a t betű.

Szerintem egy jó alapokkal rendelkező sz*r játék. Szinte minden eddigi játéknál amivel eddig játszottam rosszabb a matchmaking. Berak olyan szintű játékosokkal akik 2 km-ről kilőnek mesterlövészpuskával, te meg csak hunyorítasz hogy akkor honnan lőtt. Ha jól emlékszem ilyen bronz ezüst arany cucc volt. Na én voltam mondjuk bronz, velem volt még 3 ugyan olyan, és ellenünk berakott a gép 2 arany színűt, akiknek olyan fegyverei voltak amiket azt sem tudtam honnan lehet szerezni, nemhogy mennyiért.
1.
1.
DON GONDOCS
Jé ezmég létezik. Mondjuk ennek a játéknak megvan a rajongótábora, hisz a GTA sorozat nyomdokain haladni mindig kifizetődő.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...