Blogajánló: A múlt nyomában

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
A konyhafőnök reggeli ajánlatában egy kevés nagyszerű évjáratú múltat szolgálunk fel letűnt korok folytatást váró játékainak körítésével. A desszertet az Animal Crossing 3DS tesztje és a Team Fortress 2 kóstolója képezi.

Jó reggelt kedves olvasóink! Már nyilván kerestétek a hétfői blogadagot, ami ugyan csak a keddi pirkadat fényével érkezett meg. Természetesen az ajánló ezen a héten sem maradt el, melyhez kedves felhasználóink ismét biztosították a remek tartalmat. Fogyasztását negyvenkét fokos kakaó és néhány szelet melegszendvics mellett javasoljuk.

  • Eltűntek 2 - A kevéske újdonság mellett tucatnyi folytatás és reboot készül régi filmek és játékok alapján, ami természetesen nem lenne nagy baj, ha néha azokkal a címekkel is foglalkoznának, melyek a szívünknek legkedvesebbek voltak. Ti mit látnátok régi kedvenceitek közül, új köntösbe bújtatva? Godach erről ír nekünk. 
  • Team Fortress 2 kedvcsináló - Régóta terítéken van már a Team Fortress 2, de még mindig sokan vannak azok, akik nem ismerik ezt a remek kis multizós FPS-t. Ha szeretnétek belelátni mit kínál a játék, javaslom, hogy olvassátok el pecek kedvcsinálóját.
  • Animal Crossing: New Leaf [TESZT] - A következő blog írójának Nintendo 3DS-kicsomagolásáról néhány hete olvashattunk, és végre itt a folytatás az első kézikonzolra szánt játékának tesztje formájában. A górcső alá került, napszakok és évszakok változásához igazodó Animal Crossing: New Leafet SzDavid99 mutatja be.
  • Beszippantó Videójátékaim - Eheti utolsó ajánlatunkban Yanez emlékei által követhetjük végig sokunk gyerekkorának egy részét, mely a koppintott Tetrist futtató kvarcjátékoktól a NES-en és a PS1-en át a modern PC-ig minden platform nagy népszerűségnek örvendő játékaiból szemezget egy kicsit.
2.
2.
SzDavid99
Köszönöm, hogy bekerültem és gratulálok mindenkinek! :)
1.
1.
Yanez
Jó lett az ajánló Arell, és köszi, hogy én is bekerültem! Emellett a többieknek is óriási pacsi, mert elsôosztályú bejegyzéseket véstetek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...