Nem lesz cserebere a FIFA 15-ben

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Ultimate Team mód cserekereskedelme - mely játékosok és FUT-érmék tranzakcióját tette lehetővé -, nem lesz elérhető a FIFA jövő héten megjelenő részében, a lehetőséggel ugyanis visszaélések történtek a múltban.

Az Electronic Arts bejelentése szerint hosszas mérlegelés után kiemelik a FIFA 15-ből az Ultimate Team módhoz készült csererendszert. A cím saját aukciós mechanizmusát kikerülő, barátok közötti játékos és virtuális fizetőeszköz tranzakciójára tervezett játékelemmel ugyanis visszaélések történtek.

A becsületes gamerek számára frusztráló döntés magyarázata az, hogy egyes rosszakarók a kiskapukat kihasználva lopott felhasználói fiókok tartalmának kiürítését, valamint felkészületlen társaik átverését végezték ezzel az eszközzel, sokszor messze áron felüli összegeket kicsalva egyes termékekért cserébe.

A FUT-érmékkel kereskedő, egyre csak növekvő feketepiac megfékezésének érdekében így az eladói oldalakat üzemeltető játékosok azonnali kitiltással, a vásárlók pedig három figyelmeztetéses értesítéssel számolhatnak, melynek utolsó üzenete a végleges ban tényét közli majd, amennyiben kiderül róluk, hogy megpróbálják kijátszani a cseréket érintő döntést.

A változások továbbá érintik a FUT webes applikációját, mely ezen a héten indul újra több hónapnyi korlátozott funkciójú működése után, aminek célja a kereskedő botok üzemeltetésének nehezítése volt. Az app használatához viszont innentől kezdve origines bejelentkezésre is szükségünk lesz.

A FIFA 15 jövő pénteken, szeptember 26-án jelenik meg.

15.
15.
Panda HUN
#6: Persze, tisztában vagyok, hogy mi a lényege a FUT játékmódnak, de én, mint Manchester United drukker nem szívesen játszók olyan csapattal ami nem "valós". A FIFA14-Ben is akkor ment el a kedvem a carriertől amikor a nyári átigazolási szezon végén az Aguero futkosott abba a győnyōrű piros mezben. Fúj, a belém fordult ki! :)
Én mondjuk olyan külön játékmódot nyitnék, ahol csak full manuális irányítással lehetne tolni, és azt valamilyen módon jutalmazná a gép. Úgy még egy FUT-bár is szívesen beszállnék, mert úgy tudnám, hogy valóban a másik játékos győzött le, nem csak azért kaptam ki, mert a program az Ő lövését éppen úgy korrigálta, hogy bemenjen...
14.
14.
LeBlanc
pisztoss asz Zaurbán voltm er már tücsere sincsen aszt is ő tílltota pe
13.
13.
Chelseafan1989
#12: jövőhéten nem tuti mert én délutános leszek szóval nem tudom.
de amúgy a megjelenéshez annyi hogy ahonnan én rendeltem ott 09.25 van.
12.
12.
Keszmate
Köszi akkor már értem!Jövő héten nyomunk majd pár mecset egymás ellen ! :)
11.
11.
Chelseafan1989
#10: meg ha coinért veszel.
ez csak annyi hogy barátok nem cserélhetnek játékost pl.
nekem van egy Hazardom és nyitok egy pakkot abba lesz még egy de én nem eladom hanem egyik barátomnak adom oda mondjuk egy 150-es bronz játékosért cserébe ilyen csereberék már nem lesznek.
10.
10.
Keszmate
Valaki mondja már meg létszíves!Most akkor csak úgy juthatok játékoshoz ha csomagokat nyitok ?
9.
9.
Chelseafan1989
#8: van aki meg ezt szereti mondjuk én is összerakni egy álom csapatot.
8.
8.
KeXxX
#7: Arra ott az Idények mód. Én életemben nem FUT-oztam, mert soha nem láttam az értelmét az állandó vásárlással és licenchosszabbítással.
7.
7.
Chelseafan1989
#6: és a legfontosabb hogy mások ellen játszhatsz online és küzdheted fel magad a legmagasabb osztályba.
szerintem a legjobb!!!
6.
6.
vortel
#2: ég és föld a kettő, manager játékban szimulált környezetben offline irányítasz egy klubcsapatot valós értékes, stb alapján, míg a FUT-ban létrehozod a saját csapatod teljesen szabadon és vannak kritériumok, a játékosoknak kapcsolódnia kell egymáshoz, pl ugyanaz a liga, ugyanolyan nemzetiség, csapattársak, stb. A játékosok értékeit az online piac határozza meg és természetesen köze nincs a valósághoz :) nagyon röviden ennyi a különbség, de azért mélyebben is bele lehet menni
5.
5.
Chelseafan1989
minek indul el a webes applikáció holnap hogyha nem lehet semmit kezdeni vele én nem veszek fifa pontokat hogy csomagot nyissak akkor meg miből lenne pénzem játékost venni?
én ezt nem értem de ha valaki tud akkor légyszi írja meg minek indul el a web app.
előre is köszi
4.
4.
JacoB
Lehet ,hogy én nem értem a szöveget .. de akkor most vége van a wager meccseknek vagy is nem lehet játékosokat cserélni ?? csak mert pl. vannak olyan nagy youtubosok akik egymás ellen játszanak és aki nyer az el nyer mástól egy nagy játékost (KSI , W2S, BATESON...).. hát és ők például emiatt a wager meccsek miatt szereztek több millió youtube feliratkozót . vagy is most akkor megszívták rendesen
3.
3.
l4cyk4
OFF: Vissza kell, hogy vonjam az egy korábbi cikknél tett kirohanásom, elnézést! Megoldódott a nyelvválasztás utáni fagyás probléma, mégpedig a Windows Media Player szolgáltatás újbóli aktiválásával. 64-bit-es Windows 7-et használok, akinek hasonló gondja van, erre ügyeljen.
2.
2.
Panda HUN
Soha sem értettem, mi a jó ebbe a FUT-ben... Ettől még simán elhiszem, hogy másnak ez szórakoztató, de régebben ezt hívták menedzser játékoknak (?).
1.
1.
floax
Jöhetne már gyorsabban :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...