Elkészült a Forza Horizon 2, tölthető a demó

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 17.
  • Hír
Link másolása
Miután a Driveclub már a hétvégén rajthoz állt, most a Forza Horizon 2 van soron: a Playground Games bejelentette, hogy befejeződtek az Xbox-exkluzív autóverseny munkálatai.

A Playground Games stílszerűen a Lamborghini főhadiszállásáról jelezte a nagyközönség felé, hogy elkészült a Forza Horizon 2, most már semmi állhat a szeptember 30-án esedékes premier útjába:

A játék Xbox 360-ra és Xbox One-ra is elkészül, és míg az előbbi egy, a Sumo Digitalnál készülő, és az eredeti Forza Horizon motorjára építő változat, addig az utóbbi megörökölte a Forza Motorsport 5 engine-jét. Az Xbox One-os változat demója egyébként már letölthető, a 10,43 GB-os anyagról hosszabban is olvashattok a GK-n.

A Forza Horizon 2-ben több mint 200 vezethető járgány lesz, a Forza-fanatikusok pedig extra autókat is találnak majd a garázsukban, ha elérték a kettes szintet a Forza Rewards program számítása szerint. És ez még nem minden, a CVG találata szerint a megjelenés után egy Launch Bonus Car Pack is letölthető lesz a játékhoz ingyenesen, ebben további nyolc verda szerepel:

  • 2012 Cadillac Escalade ESV
  • 1968 Abarth 595 esseesse
  • 1956 Ford F-100
  • 2003 Ford Focus RS
  • 1997 Land Rover Defender 90
  • 1987 Buick Regal GNX
  • 1993 Renault Clio Williams
  • 2015 Ford Mustang GT


A launch trailert láttátok már?

18.
18.
dzsiádzsó
#17: Bla bla Te vagy barátom, ferdítesz sarkítasz. Szerinted a mondanivalóm lényeg tényleg, hogy 21 vagy 18e játék? Nem Te nagyon okos, hanem az, hogy 5000-el drágább, mint pc-n. Mondjuk egy évben csak játszol 10 játékkal, plusz GOLD és rögtön 60e Ft rájön a kis olcsó konzolodra...
Abban lehet egyetértünk nem attól jó egy játék, hogy 60 FPS-el megy 30 helyett, mint ahogy írtam is csak képtelen vagy felfogni: A BAJ AZ, HOGY HA MOST ENNYIT TUDNAK, MIT FOGNAK KÉSŐBB a konzolok.
Nekem nagyon tetszettek a 16bites játékok, csak tudod 2014 van. Az biztos, hogy Te pc-n még nem nagyon játszottál.
Csak hogy értsd egy Fosbox a parasztvakítós 8 magos jaguar AMD borzalommal egy erősebb i5 Intel szinten van, a videokártya meg benne még egy 2 éves 50e ársávban mozgó videokártyával is befogható. Hardversen hulla gyenge a két konzol, ráadásul az ESRAM baromsággal még rosszabb a helyzet. Gondoltuk majd ráírják a játékokat, de egyelőre úgy tűnik 220-250e PC-kkel le lehet pipálni őket már most!
17.
17.
p3ti
#15: 21 rongyos játék nincsen, az összes game XO -ra 17-18K. Az egyetlen cég aki 21ért fogja adni az újrabootolt játékát az a Rockstar lesz. Ha kicsit is van eszed - már ha van - akkor megveszed 1-2 hónappal a játék megjelenése után a címeket olcsóbban. Nemsokára nálam fog landolni egy Destiny 8500Ftért...pedig alig pár hetes a játék. Illetve árulnak promókat is, amik majdnem 50% olcsóbbak mint a sima kiadások - ha már okoskodsz, akkor informáld magad pls.
16.
16.
p3ti
#15: És megint megérkeztünk annál a lerágott baromságnál hogy a PC már tudta ezt, bláblá, már a tesco -s gamer PC odavágja a konzolokat blabla.... Ezeket a divat számlálásokat meg egyre jobban imádják az emberek, mintha kötelező lenne úgy pofázik bele mindenki hogy ki mit tud, hány FPSel fut, és hogy hány darab P van a szám végén - leszarom. Egy dolgot szeretnék - élvezni a játékot. Hogy az egy gameboyos játék ami full pixeles, vagy egy ultracsúcsgiccs grafikás játék nekem 8 - lényeg hogy élvezzen és lekössön. Aki ennyire görcsösen remeg a látványért az nem igazi gamer, hanem csak egy divat k*csög aki 3,5 centiről nézi a monitort vagy a TV -t.
15.
15.
dzsiádzsó
#14: 21 ezer forintos játékok mellett, soha nem lesz olcsóbb az X1, még jó hogy igyé van az online, várj, ja nem....
Engem nem érdekel a 30FPS, főleg, hogy fix, és TV-n bőven elég, a baj, hogy ezt, amit az X1 tud, azt 3 éves csúcs pécék is, pedig nem ilyen ütős hardverrel jöttek ki. Szóval valami hatalmas konstrukciós baki ez az ESRAM...
14.
14.
bane
#13: 120ezer forintból összeépített gép mellett ki se merném azt a szót mondani, hogy gamer, nemhogy 900p-re és 30FPS-re butításról beszéljek.:)
13.
13.
dzsiádzsó
#12: Hát figyi, én meg veszek egy gamer pc-t, amibe hasonló képességű hardverek vannak, és direkt lebutítom majd 900p-re, meg 30FPS-re játékokat, mert attól még biztosan jók és ez természetes csúcs hardvernél 2014-ben.... irónia on...
12.
12.
p3ti
#8: Még jó hogy mondtad a 30FPS -t, így szerintem meg sem fogom venni a játékot, sőt, lehet csinálok is egy blogot hogy senki se vegye meg ezt a sz*rt - irónia off.
10.
10.
greenmelon
#8: Ez a 30 FPS most nagyon elbizonytalanított...
9.
9.
winhate
hurrá töröljék ki a seggüket a konzollal
8.
8.
dzsiádzsó
#1: Szia!
De van élsimítás, csak nem 16x, ez nekem is feltűnt Horizon 2 esetében is, bizony vannak recék, pedig épp, hogy 30 FPS-el elfut 1080p-be, ez megint elég szégyenletes adat, tekintve, hogy annyira még jól sem néz ki, sőt az open word kategóriában is azért nem mondanám, hogy teli van úttal, meg autóval, gyér forgalom, és hatalmas mezők pár úttal kb.
Őszintén a helyzet javulni nem nagyon fog, kb. 1-2 évig még valamennyit fejlődik a grafika, aztán a konzolokon kezdődik a butítás, elsőként pedig pont az AA-ból fognak vissza venni, mert nagyon zabálja a gép erőforrásait.
4.
4.
zozo76hun
nincs is geped hozza :)
3.
3.
dzsiádzsó
#2: Nem tudod leszedni kedves provokátor admin :)
2.
2.
Cristiano
1.
1.
jookrisztian
Sziasztok,

Nekem lenne egy észrevételem, nem konkrétan a Forza Horizon 2-vel kapcsolatban hanem a Forza Motorsport 5-el.
Gyönyörű a játék de ha jól látom akkor az élsimítás mintha hiányozna.
Ezt az új konzolok nem tudják?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...