Frissítve: Először mozog a Battleborn

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 19.
  • Videó
Link másolása
A Gearbox is felszállt a MOBA-vonatra, a nyáron leleplezett, több stílust mixelő Battlebornról végre megérkeztek az első gameplay látnivalók. A "next-gen hero shooterben" ötfős csapatok küzdnek a győzelemért.

A Gearbox július elején leplezte le a Battlebornt, amely első ránézésre egy hamisítatlan MOBA-nak tűnik, de a fejlesztők jó szokásukhoz híven, nem elégszenek meg az alapokkal: több különböző játékstílust mixelnek.

A Battleborn alapvetően egy FPS, és az ötfős, történet-vezérelt kooperatív módra, illetve a tíz fő által játszható kompetitív játékra koncentrál, a főszerepet pedig azok a hősök kapják, akik arra hivatottak, hogy összefogjanak a gonosz ellen, és megmentsék haldokló univerzumukat.

Megjelenés 2015 folyamán PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Update! Egy 18 perces gameplay felvétel is napvilágot látott a fejlesztők jóvoltából.

6.
6.
petimanus
A világ más, az ábrázolás is különböző, s még több féle játékmenetet ötvöz a különböző karaktereken keresztül, de szerintem meglátszik a Borderlands nyoma rajta...És ennek nagyon örülök : D Élénk és különböző karakterek, akció dús játékmenet, humor és szórakoztatás. Én rendkívül várom.
5.
5.
imchristailor
Gameplay alapján félek tőle, hogy monoton lesz és unalomba fullad, talán ha elég sokrétű és jól használható skillek lesznek, akkor rendben lesz, amit remélem, mert egyébként nagyon tetszik.
4.
4.
macilaci40
Nekem nagyon tetszik remélem jók lesznek
a pályák :D
2.
2.
Blueberry
1.
1.
macilaci40
Ez hatalmasan király játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...