Először mozog a Torment: Tides of Numenera

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 18.
  • Videó
Link másolása
Most, hogy a Wasteland 2 gyakorlatilag a megjelenés küszöbén áll, az inXile Entertainment teljes erőbedobással koncentrálhat a másik projektjére, a Torment: Tides of Numenerára. Itt is van belőle az első gameplay videó.

Akárcsak a Wasteland 2, a Torment: Tides of Numenera sem enged a trendeknek, old-school játékmenettel szórakoztatja a már meglévő rajongókat és az olyanokat, akik még nem rajongók, de esetleg fogékonyak erre a stílusra. Az első gameplay videóból például mindjárt kiderül, hogy a játékban sokat kell majd olvasni, ami már eleve elrettentő lehet a játékosok egy részének.

A Torment: Tides of Numeneráról júniusban hallottunk utoljára, akkor jelentették be a készítők, hogy 2015 vége előtt nem fejezik be a fejlesztését.


5.
5.
thernielle
Azt a rohadt mindenit, ez ÓRIÁSI lesz! És eddig én miért nem priorizáltam magasabbra ezt a játékot? Ehj.
4.
4.
Cristiano
egészen fantasztikus környezet jó
3.
3.
DarkLord
Nem elrettentőnek kéne lennie, hanem inkább pozitív dolognak...de hát a mai gyerekek már csak ilyenek. Régen gyerek koromban sokat köszönhetek a játékoknak is, hogy az ember elkezdett angolt tanulni. Szóval a játékok nem is olyan káros dolgok, mint sokan állítják, hanem igenis egy ilyen típusú játék fejleszti a gyerek angol tudását is. Persze nem egy CoD vagy hasonló ahol a dialogok nagy része pár káromkodásra épülnek :D
2.
2.
markoci555
Maga az olvasás nem rettent el, az az elrettentő amikor sz*r maga az amit olvasni kéne. Engem mondjuk vonzz is az, ha angolul kell olvasni, és mondják közben a szöveget.
Csak így Wasteland-dal összehasonlítva 1-1 videó alapján ez szerintem sokkal jobban tetszene.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...