Elő a deszkákkal, folytatódik az OlliOlli!

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Ha tetszett a világ talán legkülönösebb gördeszkás játéka, az OlliOlli, akkor figyelj ide: a Roll7 bejelentette, hogy már dolgozik a második részen, ami jövőre érkezik, az eddigi hírek szerint PS4-re és Vitára.

Habár az OlliOlliban is ugyanazt kell csinálni, mint minden más gördeszkás játékban (trükközni kell, méghozzá sokat és lehetőleg hibátlanul), ami miatt viszont mindenképpen érdekes a cím, az a dizájn: elég ránézni néhány screenshotra, a 2D-s, oldalnézetes megjelenítés itt is teszi a dolgát.

Az OlliOlli ráadásul népszerű is lett, nem véletlen, hogy a sokadik port után a hétvégén bejelentették a folytatását is. Az OlliOlli2: Welcome to Olliwood 2015-ben érkezik PS4-re és Vitára, és bár a játékmenet lényege változatlan marad, a helyszín más lesz, és mindehhez jönnek majd még a kötelező tartalmi bővítések, játékmechanikai változtatások is.


Az OlliOlli2 öt új "világgal" lepi meg a rajongókat, a helyszínül szolgáló Olliwood Studios jóvoltából azték és vadnyugati terepen is deszkázhatunk majd többek között. Az 50 pályát új elemekkel (például rámpákkal) dobták fel a készítők, emellett néhány helyen több párhuzamos útvonalat kapunk, ahol majd kedvünkre kísérletezhetünk. Az új trükköket 250 kihívás során kamatoztathatjuk majd, és ne feledkezzünk meg a Combo Rushról sem, ami egy osztott képernyős multiplayer mód négy fő számára.

3.
3.
winhate
Ezt a szart.
Inkabb elokapom a c64 -et.
2.
2.
kiskenguru
Arkko veded meg gépre oszt deszkázgató. Huehue
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...