OlliOlli2: Welcome to Olliwood PS4, Vita

Folytatódik a Roll7 oldalnézetes gördeszkás játéka.
Típus: Gördeszka, Ügyességi

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Őrülten sűrű ez a május, és még mindig nincs vége! A következő napokra is jutott játékmegjelenés bőven, ráadásul a Blizzard-rajongók duplán örülhetnek, elvégre a Warcraft-film is most kerül mozikba.

Xbox One-ra is jön az OlliOlli2 és a Not a Hero

PC és PlayStation 4 után végre Xbox One-ra is megjelenik a Roll7 két legutóbbi játéka, az OlliOlli2 és a Not a Hero. Mindkét cím kibővítve érkezik majd a Microsoft konzoljára.

A jövő heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb hét, újabb játékmegjelenések: a következő napokban is inkább a digitális áruházakban érdemes kutakodni. Jön például a The Chinese Room új fejlesztése, az Everybody's Gone to the Rapture.

PC-re is megjelenik az OlliOlli 2

Először a Steam oldalán bukkant fel az OlliOlli 2, majd a Devolver Digital is megerősítette, hogy az oldalnézetes platformer konzolokra már megvásárolható folytatása augusztusban kapja meg asztali gépes átiratát.

A PS Plus márciusi ingyen játékai

Kicsit megcsúszva, de a Sony is előállt a PlayStation Plus előfizetéshez járó ingyenes játékok listájával. PS4-re a Valiant Hearts: The Great Wart kapjuk meg, míg a PS3-asok az új Sherlock Holmesszal nyomulhatnak többek közt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár igazán ütős megjelenés ezen a héten nem lesz, azért sok érdekesség kerül majd boltokba, ami megérdemelheti a figyelmeteket: a gördeszkázás és a náci zombik szerelmesei is figyeljenek.

OlliOlli 2: Welcome to Olliwood - itt az első trailer

A retro grafikával operáló OlliOlli folytatása is megkapta az első előzetesét. A második részben gördeszkásunk mélyebb kombórendszer segítségével csillogtathatja tudását. A Tricktionary ötven speciális kunszttal bővült.

Heti hírösszefoglaló - 40. hét

Mobilokon tér vissza Itáliába az Assassin's Creed, késik a Pillars of Eternity és jön az Elite: Dangerous második bétatesztje. Ezekről és még sok másról beszéltünk a héten. Nézzétek meg, miről maradtatok le!

Elő a deszkákkal, folytatódik az OlliOlli!

Ha tetszett a világ talán legkülönösebb gördeszkás játéka, az OlliOlli, akkor figyelj ide: a Roll7 bejelentette, hogy már dolgozik a második részen, ami jövőre érkezik, az eddigi hírek szerint PS4-re és Vitára.