PlayStation-exkluzív DLC-vel jön a LEGO Batman 3

  • Írta: fojesz
  • 2014. szeptember 29.
  • Letöltés
Link másolása
Igazi finomság lesz a LEGO Batman harmadik része a szuperhős rajongói számára, elvégre a játékban több olyan tartalom is helyet kap majd, ami a fanatikusokat hivatott kényeztetni. Ilyen a most bejelentett DLC is.

A PlayStation Blogon megjelent hírek szerint Európa PlayStation-exkluzív DLC-t kap majd a LEGO Batman 3-hoz; a Batman of the Future Pack PS3-ra és PS4-re lesz elérhető, és az azonos című rajzfilmsorozatot dolgozza fel.

Ezúttal sajnos nem sztoriküldetéseket kapunk, mindössze új karakterekkel kell beérnünk, azokból viszont mindjárt nyolc is lesz, mindegyiküket a freeplay módban csalhatjuk elő.

Természetesen maga Terry McGinnis, a "jövő denevérembere" lesz a főszereplő, akivel többek között láthatatlanná is válhatunk, illetve Bruce Wayne-t is bevethetjük majd, miközben a gonoszok sorát Mr. Freeze, Joker, Bonk, Blight és Inque erősíti. Az sajnos nem derült ki, hogy a DLC kiválható-e a nemrég bejelentett season pass segítségével.

A LEGO Batman 3: Beyond Gotham egyébként november 14-én jön majd PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra, PS4-re, PS Vitára, Wii U-ra és 3DS-re.

2.
2.
Cristiano
1.
1.
DON GONDOCS
A Batman beyond egész jó sorozat volt. Kár hogy csak a karakterek lesznek elérhetőek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...