Négy percig mozog a ScreamRide

  • Írta: Arell
  • 2014. szeptember 30.
  • Videó
Link másolása
Együtt üvölthetünk az elmeháborodott pályaszerkesztők munkáját tesztelő, mit sem sejtő utasokkal, ahogy a következő percekben egymás után repülnek ki a vasútból. Egy biztos: a játék után nem megyünk vidámparkba.

A Microsoft az elmúlt órák során bemutatott egy néhány perces darabot a Frontier Developments Xbox-exkluzív hullámvasutas játékából. Legyen szó akár eszeveszett száguldásról a síneken, vagy szétrepülő utasokról és a közönségre omló épületekről: a kísérletező szellemű játékosok a legvadabb vidámparkos rémálmaikat is valósággá tehetik a ScreamRide harcterén.

Bár Jorg Neumann, a projekt gyártásvezetője úgy gondolja, hogy "olyan szintű pusztításra, mint ami ebben a játékban lesz, még nem volt példa", azért mi emlékszünk hasonlóra. Igaz, az a történet a Marson játszódott, és szó sem volt vidámparkokról benne.

 

A cím előreláthatólag jövő év tavaszára várható. A videóért köszönet bane-nek!

6.
6.
SzDavid99
Érdekes... :D
5.
5.
kopic
3.
3.
BálintYYY
Hát én ezért veszek egy XBOX one-t.
Zseniális ötlet!
2.
2.
bane
A közösség milyen aktív és hasznos tagja tud lenni az ember ha betegen csücsül otthon. :) Amúgy kétszer végig nézve a videót egy kis por vagy valami hasonlót még oda tehetnének az összedőlő épületeknél!
PaprikaJancsi:
Megváltani azt biztos nem, Összerombolni azt lehet!:D Még a cél közönséget se nagyon tudom becélozni, talán Sims, Sims city, minecraft rajongók előnyben... talán....
1.
1.
PaprikaJancsi
Nem ez a játék fogja megváltani a világot :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...