Screamride X360, XBOXONE

Futurisztikus vidámparképítő és romboló játék a Rollercoaster Tycoon sorozatot is készítő Frontiertől.
Típus: Vidámpark

Screamride teszt

A távoli jövőben az emberiség gazdag és modern városokban éli mindennapjait, a munkanélküliség és a nélkülözés a civilizációnk számára ismeretlen fogalom lesz. A nagy jólétben pedig érdekes szórakozási forma üti fel a fejét.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár igazán ütős megjelenés ezen a héten nem lesz, azért sok érdekesség kerül majd boltokba, ami megérdemelheti a figyelmeteket: a gördeszkázás és a náci zombik szerelmesei is figyeljenek.

Elérhető a ScreamRide demója

Mivel mostanában nem kapunk új RollerCoaster Tycoont, be kell érnünk a ScreamRide-dal, melynek kipróbálható változata ma landol az Xbox Live-on. A játékban futurisztikus hullámvasutakat építhetünk.

Megjelenési dátumot kapott három MS-játék

A Microsoft bejelentette, hogy a tavaszi szezont olyan exkluzív címekkel képzeli el, mint az Ori and the Blind Forest, a State of Decay's Year One Survival Edition vagy a hullámvasutas őrület, a Screamride.

Márciusban jön a ScreamRide

David Braben és csapata, a Frontier Developments rövid időn belül két játékot is piacra dob: míg az új Elite december közepén érkezik meg, a vidámparkos ScreamRide márciusban jön.

Négy percig mozog a ScreamRide

Együtt üvölthetünk az elmeháborodott pályaszerkesztők munkáját tesztelő, mit sem sejtő utasokkal, ahogy a következő percekben egymás után repülnek ki a vasútból. Egy biztos: a játék után nem megyünk vidámparkba.

GC 2014: Az összes trailer egy helyen

Az elmúlt néhány nap igencsak mozgalmas volt, és igyekeztünk mindenről beszámolni nektek, ami fontos. Hogy semmi ne maradjon ki, listába rendeztük nektek az összes videóanyagot a Gamescom eddigi felhozatalából.

GC 2014: ScreamRide - a jövő vidámparkjai

Úgy látszik, az Elite: Dangerous mellett a microsoftos bérfejlesztésekre is jut ideje a Frontier Developmentsnek: a csapat most vidámparképítős játékot fejleszt az Xboxokra, ScreamRide néven.