GDC 2006: SiN Episodes gameplay movie

  • Írta: Daks
  • 2006. március 24.
  • Letöltés
Link másolása
Frissen és ropogósan érkezett egy újabb IGN-filmcsomag a GDC játékkiállításról, mely ezúttal a SiN Episodes demóját hivatott bemutatni. Letöltése kötelező!


Frissen és ropogósan érkezett egy újabb IGN-filmcsomag a GDC játékkiállításról, mely ezúttal a SiN Episodes demóját hivatott bemutatni. Letöltése kötelező!

A movie pack 32 megára sikeredett és több hosszú percnyi mozgóképet tartalmaz a SiN Episodes: Emergence GDC-n kiállított demójából. Kicsomagolás után a fájl formátuma WMV, így a lejátszásához Media Playerre lesz szükség. Ha jót akarsz, kattints a linkre!

7.
7.
fojesz
Lehet, hogy Source motor - a fejlesztők nem értenek hozzá oyl mértékben, mint a Valve, magyarul nem tudnak olyan klassz grafot elén varázsolni, így szerintem sem a legszebb a játék. Mindenesetre hangulata van a filmeknek, a legjobb az volt mikor visszahajította a gránátot. :)
6.
6.
Halfer
nekem egyenesen pozitív volt eme videok mgnézése :D a hangulat mindenképpen látszik rajta és nekem bejön, egy kis hl beütése is volt, és a source motor meg nagyon sok helyen szinte kiböki a szemünket :P még anno a Sin-t nagyon szerettem de azóta sem tudom megszerezni ... francba!
5.
5.
InGen
ja nem kell szegyenkeznie, mert a szorsz motor alapbol fostalicska, de mit varjunk, mikor a fele a quake 1-ből maradt meg LÁL :D
3.
3.
Daks
ha jol tudom source motort hasznal, tehat gyakorlatilag hl2 grafja lesz a jateknak. ez azert mar csak jo nem?
2.
2.
NitroX
Nekem tetszett jó kis pörgős game, hentelés ezerrel, én a fák kivitelezésén nem húzom fel magam, játszható legyen és ne legyen lapos, kb ennyi. A búbosokat osztani jó lehet és a röptének elkapott gránát sem volt rossz
1.
1.
Myko Alto
Nos, nem akarok nagyon rosszindulatú lenni, de azért gyerkek! EZ KEVÉS! Szerény véleményem a vérszegény jelzővel illetné ezt az alkotást az eddigieket látván. Semmi olyan nincs, amitől hasraesnék, amit eddig ne láttam volna, de a teljes döbbenetet az okozta, amikor megláttam az út menti hatalmas fákat! Hát vazze, nézzétek meg jobban, mikből állnak azok a fák!!! Jesszusom, siralmas!



Javaslom, húzzatok bele a fejlesztésbe, mert ez így el fog vérezni hamar, pláne a Nextgenek árnyékában!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...