SiN Episode 1: Emergence

Elexis Sinclaire visszatér, itt a SiN 2 néven is emlegetett, Source motorral hajtott és trilógiának készülő SiN Episodes első része, az Emergence!

SiN Episode árcsökkentés

Ha valakinek esetleg elkerülte volna a figyelmét a SiN Episodes: Emergence játék, akkor a fejlesztője, a Ritual most megpróbálja felhívni újra rá a figyelmet.

SiN Episode 1: Emergence

Őszintén bevallom: rám először hatott komolyan marketingszöveg, először dőltem be látványos videóknak, először hidaltam le reklámoktól. Először, mégpedig azért, mert a SiN Episode 1: Emergence-t olyan látványosnak, izgalmasnak és elődjéhez méltónak képzeltem, mint azt fejlesztője, a Ritual Entertainment ígérte. Mindezek után rögtön megállapítottam: a marketingnek nem szabad hinni, mert a látszat néha – vagyis szinte mindig - csal.

UPDT: Javítás érkezik a Sin Episode 1-hoz

A Ritual említést tett arról, hogy hétvége felé javítást készülnek kidobni nemrégen megjelent FPS-ükhöz, a Sin Episode 1: Emergencehez - nézzük, mi vár ránk!

Megjelent a SiN Episodes: Arena Mode

Ingyenes mini add-on jelent meg ma reggel a SiN Episodes: Emergence-hez, mely egy új játékmódot, négy új pályát és egy bugírtó javítócsomagot is tartalmaz.

Ingyenes multiplayer a SiN-hez

Érdekes információk érkeztek a Sin Episodes első részének frissítéséről, illetve a folytatásról is kiszivárgott némi infomárció a Ritual Entertainment munkatársainak jóvoltából.

Nextgen-re költözik a SiN Episodes

Tom Mustaine, a Ritual Entertainment fejese egy tegnapi interjúban elárulta, hogy már készítik a SiN Episodes sorozat nextgen változatát is.

Steam-hírek: Megjelenések, kiegészítések

Új információkkal frissült a Steam: megjelent végre a SiN Episodes első része, három hét múlva érkezik a Half-Life 2 kiegészítés, módosítások várhatóak a CS-hez...

E3 2006: Újabb tizenöt E3-as trailer a szerverünkön

Assasin's Creed, Battlefield 2142, Brothers in Arms 3, SiN Episodes, Test Drive Unlimited - mindez csupán egy kisebb ízelítő volt mai videó-felhozatalunkból!

E3 2006: Tizennégy trailer lokálból!

Több órányi munka gyümölcse, hogy szerverünkre ezúttal tizennégy darab videó kerülhetett fel. Izgalmas a mai felhozatal is, lessétek meg őket mind!

Jövő heti játékmegjelenések

Megérkezett a jövő heti játékmegjelenéseket összegző lista. Elég szegényes a felhozatal, de amúgy sem sokat tudunk majd játszani a nagy E3-as kavalkádban! :)