Styx - íme, az Assassin's Green II

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 3.
  • Videó
Link másolása
A szóvicceket tekintve eddig sem kellett félteni a Cyanide csapatát, a zöld orgyilkosos tréfát a Styx: Master of Shadows legújabb előzetesében is elsütik. A játék tökéletes egyvelege a lopakodásnak, a felfedezésnek és a harcnak.

A Styx: Master of Shadows egy vérbeli sunnyogós játék, dacára annak, hogy egy alacsony, öreg és zöld goblint irányítunk benne. A környezetet a saját hasznunkra fordíthatjuk, mi döntjük el, hogy leszúrjuk-e az ellenséget, vagy elsomfordálunk mellettük. Ezen kívül mérget keverhetünk, klónozhatjuk magunkat, falakat mászhatunk meg - minden csak a saját stílusunktól függ.

A játék október 7-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

11.
11.
ati herceg
eleinte nem tetszett,de egyre jobban megfog.a goblinok olyan formák mint anno a darkness cimű remek játékban
9.
9.
KopyAti
Csak letölthető formában lesz!
8.
8.
Sucre
Sziasztok! Lesz ebből a játékból dobozos változat is vagy csak letöltéssel lehet megvásárolni?
7.
7.
DarkLord
#6: Pedig tudni lehetett előre , hogy a játékok elég drágának fognak számítani magyar fizetéshez képest...ezt azért be kellett kalkulálni a PS4 ÉS Boxone tulajoknak. Nem a konzol a drága, mert arra bárki összedobja a lóvét, hanem utána a játékok. És azért , ha magamból indulok ki minden új címet kipróbálok :D Szóval ha nekem konzolom lenne, akkor bazi nagy késésekkel tudnák játékokhoz jutni, mert havi 1-nél többre nem tellik és megkellene várnom mindig, hogy leértékelésnél vegyem meg az adott játékot, amit lehet már több hónapja játszottam volna szívesen.

Így viszont pc-n megveszem a havi 1 játékot meg ha van jó árusítva valami azt mellé még és még mindig csak egy ps4 játék árában vagyok csak több játékkal a fedélzeten. Nagyon sok dobozos játékom van, amiket megvettem, de soha kise bontottam, mert már többször végigjátszottam az adott játékot addigra, de a gyűjteményembe meg kell. És így részben támogattam is a fejlesztőket, hogy mondjuk fél vagy 1 év múlva megvettem dísznek.
6.
6.
Norbaa
Tetszik a játék, de nem tudom feldolgozni, hogy nem adják ki az előző generációra. Itt pihen a One polcon, de valahogy sajnálom érte, azt a többletet, amivel többe kerülnek a játékok, a jelenlegi gen-re :S
5.
5.
Dercsi
Várom mint a karácsonyt :) Egyszer végigviszem angolúl, azt nagyon remélem lessz hozzá magyarítás :) Imádtam a beszólásait a Of Orcs And Men-ben.
4.
4.
levantine
#3: Esélyes. Az AC már kezd erőteljesen elkopni. Unalmas. Az újabb és újabb részek nem adnak elég újdonságot. Ez viszont elég szórakoztatónak tűnik. Reméljük, nem ennyi lesz egy-egy pálya, mint a videókban, mert ez így rohadt könnyű.
3.
3.
dacoon90
Mókás ez a kis dög. Megkockáztatom, hogy egyesek jobban élvezik majd ezzel levadászni az ellent, mint Ezioval.
2.
2.
DarkLord
Amúgy október 7 nagyon sűrű lesz :D ProjectSpark, Alien, Styx, Nba 2k15 csemege nap rendesen. Bár az Alien szerintem hatalmas csalódás lesz valahogy ezt érzem.
1.
1.
DarkLord
Nekem tetszik ez a kis féreg szerintem egy kellemes meglepetés lesz ez a játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...