Kétmillió példánynál jár a State of Decay

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 4.
  • Biznisz
Link másolása
Az Undead Labsnek jó oka van ünnepelni: a nyitott világú zombis címük PC-s és Xbox 360-as verziójából együttesen kétmillió eladott példány talált gazdára. Az ünneplés keretében különféle meglepetésekre számíthatunk.

Habár kockázatos vállalkozásnak tűnt - megannyi buktatóval kellett szembenéznie az Undead Labsnek -, végül abszolút anyagi sikernek bizonyult a State of Decay. A játék nemrég újabb mérföldkőhöz érkezett: immáron kétmillió eladott példánnyal büszkélkedhet PC-n és Xbox 360-on együttesen. 

A zombis túlélőjáték tavaly jelent meg számítógépeken a Steam Early Access keretében, illetve az Xbox Live-on. 2013 júniusára már egymillió kópia talált gazdára belőle, és újabb 15 hónap kellett a következő millióhoz.

A fejlesztők egy egész hónapon át ünneplik a sikert, és bár részletek még nincsenek, a játékosok bizonyára különféle jutalmakat kapnak hűségükért.

Az Undead Labs nem unatkozik mostanság sem: 2015 tavaszán érkezik Xbox One-ra a minden földi jóval teletömött és továbbfejlesztett grafikával operáló State of Decay: Year-One Survival Edition. 

3.
3.
godach
Ez a játék, amit ha gatyába ráznak a 2. részre, akkor az egyik legjobb zombis játékként lehetne elkönyvelni.
1.
1.
Skygameboy
Ez a játék 360-on nincs is dobozos formába, csak live-ról lehet beszerezni ?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...