Végleges címet kapott a Next Car Game

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 4.
  • Hír
Valljuk be, elég hülyén hangzott a Bugbear közelgő játékának munkacíme. Szerencsére a finn fejlesztők immáron egyedi és hangzatos névvel látták el a Flatout szellemi utódját. Emellett a multiról is lehullt a lepel.

A Bugbear Entertainment legfrissebb blogbejegyzéséből kiderült az eddig Next Car Game munkacímen futó alkotás végleges és hivatalos elnevezése. Immáron Wreckfest címen keressétek a közösségi finanszírozásból készülő roncsderbit, aminek egy nagyon korai változatát mi is kipróbáltuk.

A "wreckfest" kifejezés egyébként nem újkeletű: az autósportban gyakran használják a szakértők, amikor a járgányok nagyon közel vannak egymáshoz, és a versenyzők rosszul ítélik meg az egymást közti távolságot, így az eset egy hatalmas ütközésben végződik. Nincs magyar kifejezés a wreckfestre, hacsak nem számítjuk a Palik László-féle "hoppácskát".

A játékban egyébként egy 18 főre belőtt többjátékos mód is helyet kap. Kihívhatjuk barátainkat a négy játékmód valamelyikébe: lesz itt sima verseny, Demolition Derby, Deathmatch és Team Deathmatch is.

A fejlesztők jelenleg a netkód csiszolásán dolgoznak, a végső céljuk az, hogy 24 főre növeljék a maximális játékosok számát. A következő buildben már ovális pályát is találunk Speedway néven, illetve egy európai kupéautóval bővül a felhozatal. Természetesen a kisebb finomhangolásokról sem kell lemondanunk.

A Wreckfest early access változatára már most rávethetitek magatokat 29,99 dollár leszurkolása után.

28.
28.
A flatout ugy volt kurva jo ahogy volt.
Jo volt a verseny resz is (bar csalt), meg nagyon penge volt a roncsderbi.
27.
27.
GAMEROD
A Flatout-ot egy jópofa autós játék volt, nem a szimulátorokhoz kell hasonlítani. Nekem külön tetszettek a katapultos online módok, mikor a sofőrt bele kellett lőni a céltábla közepébe, vagy a tűzkarikákon keresztül. A verseny része nekem se jött át, de ezek a módok viszont zseniálisak voltak.
26.
26.
FrankBlack
#24: Én már nős ember voltam, amikor kijött az első rész, és nekem is leesett az állam :) Ma is a kedvenceim között vannak a BugBear játékai :)

Viszont nekem semmi bajom nincs azokkal, akiknek nem tetszik. Ízlések és pofonok :) Azt már inkább furcsállom, hogy manapság az ember nem fejezheti ki a nem tetszését, mert rögtön jönnek a „ha nem tetszik, akkor minek irkálsz ide” típusú kommentek….
25.
25.
simon 555
Remélem a sok roncsderbizni vágyó majd elhúz ebbe a játék a DriveClub és a Project CARS multiból...
24.
24.
drat576
#21: Én gimnazista voltam a Flatout első részének kijövetelekor és sokaknak leesett az álla a fizikától amit prezentált, számomra mégsem volt annyira szórakoztató és nem kötött le.
Legközelebb majd azt kell megmagyaráznom, hogy mért nem szeretem a spenótot? :))
23.
23.
mestermagyar
A drivclup jobbbd!z!44négy!

Hüe PC bátok meg a xbox jbb mert forzakillzonegerasofwar.

Nem realisztikusss fatlot wrecpart prrrr a dorza jobb.
22.
22.
Heisenberg
#20: Hallod mi lenne, ha nem pofáznál bele abba, amihez semmi közöd!? Nem véletlenül írtam ezt a kommentet, akinek írtam tudja miért kapta. Nyelvészkedjél otthon, vagy valamilyen irodalmi fórumon köszi...
21.
21.
GAMEROD
#19: Mit vársz tőlük? Amikor a Flatout sláger volt ezek még a csörgőt verték tenyérrel az ágyuk fölött xD
20.
20.
colbeny
#5: Te meg tanulj meg helyesen írni
19.
19.
pjoco
#18: Off: Ennyi hülyét egy helyen.
On: Végre megkapjuk az igazi Flatout 3-at.
18.
18.
drat576
Hányszor mondták nekem, hogy vissza kell venni a szarkazmusból mert tényleg hülyének néznek, hát megtörtént ^^
A drama-queen díj nyertese pedig..
(sry, nem hagyhattam ki, de ne vedd már ennyire komolyan magadra a dolgokat, nem bántott itt senki)
17.
17.
mestermagyar
Egyenlőre az alphában közelebb áll egy kicsit a flatout 1-hez, mint a 2-höz, és ez számomra negatívum, de azért érdeklődéssel várom a kifejletet.
16.
16.
godach
#15: Ilyen depresszív hangulatú, kötekedő hozzászólással is rég találkoztam. Ha a szövegértelmezés, illetve annak jelentésének teljes kifordításáért díj járna, akkor nem csak a mai, heti de még az évi díját is odaadnám neked.
15.
15.
drat576
#13: Engem speciel így is érdekelt a cikk. Az a 15-20 sor elolvasása nem fog hiányozni az életemből. A FlatOut játékokkal pedig játszottam, de nem tartom őket annyira kiemelkedőnek. Maga a roncsderbi viszont nem áll annyira messze tőlem, anno a Carmageddont pl imádtam. És valahogy jobban értékelem azokat a játékokat amelyek sör és pornó nélkül is szórakoztatnak ^^
14.
14.
godach
#12: LAN-ban is. Csak képzelj el egy szobát, 8 gépet, 3 láda sört na meg vagy 600 giga pornót ami ide-oda vándorol a háttérben lol
13.
13.
godach
#11: Értelmetlen számomra, hogy akkor mit keresel itt!? :)
Nem bántásból, jogod van csak én általában inkább azzal ütöm el az időt amit szeretek vagy érdekel.
12.
12.
GAMEROD
#11: Valszeg nem játszottad multiplayerben. A Flatout 2 maradandó élmény onlineban.
11.
11.
drat576
#9: Én nem vagyok oda egyik Bugbear játékért se.
10.
10.
GAMEROD
Roncsfesztivál, csak szlengesen.
9.
9.
godach
Idióták. 10 éve a legnagyobb Roncsderbi játéksorozat és annak alkotóinak új játékáról van szó és a legnagyobb gondotok egy mondat? Még jó hogy tudtok olvasni vazzz lol
Ez odaverős lesz, mint anno a FlatOut 2 volt. Beszarunk, behugyozunk az biztos...
8.
8.
drat576
#2: Szerintem jó volt, és direkt van áthúzva ^^
5.
5.
Heisenberg
#4: Nagybetűvel kezd már a mondatot könyörgöm!
4.
4.
turleysqt
én értem a viccet, de miért van áthúzva? :D
3.
3.
nomcsa
Keress rá Palikra a neten, és megérted.
2.
2.
K.Bandi
#1: Szerintem, azért mert valami vicceset akart mondani, de nem jött össze neki.. :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...