Jövő héten jön a Styx, itt a launch trailer

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 5.
  • Videó
Link másolása
Sűrű lesz a kedd, aznap kerül boltokba a Styx: Master of Shadows is. Ennek apropóján a minap befutott a játék launch trailere, ami még utoljára megpróbál kedvet csinálni a lopakodós fantasy anyaghoz.

Sok mindennel sunyultunk már videojátékos pályafutásunk során, de kobolddal nem igazán: arról, hogy ez miként fog festeni, egy raklapnyi gameplay előzetes mesélt már, két napja például pont ez. A mostani trailer az utolsó kedvcsináló a megjelenés előtt, ami október 7-én esedékes PC-n, PS4-en és Xbox One-on. A Styx letölthető formában érkezik.

9.
9.
ssemtexx
Ez valami Dishonored v2?
8.
8.
DarkLord
#7: Jahh az nem gáz, ha nem kommentelnek hisz nem az mutatja, hogy valami használható írás e vagy sem. Csak kb. erre számítottam, hogy magát a játékot nem sokan kedvelik , bár ezt megszokhattam, ha írok valamiről, akkor az általában kalandjáték és az nem sok embert mozgat meg sajnos. De ez a Styx valószínű több embert is leültet, majd a gép elé. Valószínű erről is írok valamit, mert tetszik így előreláthatólag a játék.

Csak mindenki a nagy címekre utazik aztán lehet, hogy negyedannyit se ér, mint mondjuk egy jó indie játék csak az meg ugye kutyát nem érdekli, mert sehol nem írnak róla és legtöbben nem is sejtik, hogy kijött. De ha GTA meg CoD akkor megy a flame ahogy a pc vs. konzolnál is ezek megunhatatlan témák és elég unalmas, mikor valaki 20-adszorra is még porcukrozza a szart, pár mondat felcserélésével...szerintem valaki berakna egy képet a saját székletéről és egy sort se írna, de címnek beírnak konzol vs. pc, akkor az alá is írnának :D
7.
7.
Mr.Dead
#6: Attól, hogy nem kommentelnek, még elolvassák...én nekem tetszett az írás, de angol miatt felejtős a játék...
2.
2.
suresz
jó játéknak tűnik ez , kár hogy nem jön ps3-ra
1.
1.
DarkLord
Már látom előre, ahogy a nép rácuppan aznap az Alien-re én pedig erre , mint ezelött a nép rácuppant a Shadow of Mordor-ra én meg a Sherlock-ra... de ez egy nagyon jó katyvasz lesz kis Thief kis Assassin kis Hitman és a fő szereplő a legjobb az egészben. Tök szimpi, hogy nem egy jó fiúval kell játszanunk, hanem egy kis féreggel, remélem azért bepillanthatunk elég mélyen az életükbe és jó pár poénos dolgot is elsütnek még pluszba. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...