Még októberben elrajtol a Kingdom Come alfája

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 6.
  • Hír
Link másolása
Jó hírünk van azoknak, akik már tűkön ülve várják a Warhorse középkori szerepjátékát: a Kingdom Come: Deliverance alfatesztje bő két hét múlva, október 22-én veszi majd kezdetét.

Azt persze mindjárt meg kell jegyezni, hogy ez az alfa csak egy icipici szeletkéje lesz a végleges játéknak, és elsősorban az a célja, hogy a fejlesztők lássák, hogyan fut a játékosok PC-in a program.

Ez az "icipici szeletke" pedig annyit takar, hogy harcra és lovaglásra például nem érdemes majd számítanunk, csak egy kis falut járhatunk be néhány miniquest segítségével, és megismerkedhetünk az ott élő NPC-kkel, miközben megfigyelhetjük, hogyan végzik a dolgukat napról napra. A Warhorse fejese, Daniel Vavra a fenti fejlesztői naplóban azt is elmondta, hogy a későbbiekben folyamatosan bővítik majd a korai verziót, amit egyébként azok próbálhatnak ki, akik pénzzel is támogatták a játék munkálatait.

A Kingdom Come fejlesztésére eddig 2 millió dollárt gyűjtöttek össze a fejlesztők közösségi úton, az alfateszthez azok kapnak majd meghívót, akik legalább 45 dollárral járultak hozzá a projekthez. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a PC-s verzió alfájához mindenki hozzáférhet, még azok is, akik egyébként a PS4-es vagy az Xbox One-os változatot rendelték meg a támogatás befizetésekor.

Ja, és ha még nem mondtuk volna, a fenti videó végén egy kis ingame szösszenetet is láthattok!

4.
4.
crytek
Kár hogy csak ilyen kicsi lesz a terület benne. Ezzel Cryenginnel szívesen tolnék egy Skyrim , Gothic méretű játékot.
3.
3.
Grabowsky30+
Annyira drukkolok, hogy ezt a játékot ne rontsák el!
2.
2.
kirschakos
Tetszik ez a játék, várom.
1.
1.
Formula1fanatic
Az egyik legjobban várt játék részemről, igazi keményvonalas rpg-nek ígérkezik. Jó lenne ha a Bethesda is gatyába rázná a köv tes-t legalább a 3. rész színvonalát hozva rpg terén, bár sok esélyt nem látok rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...