Állítólag eladó a Unity is

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 10.
  • Pletyka
Link másolása
Úgy hírlik, eladó a Unity. Azt még nem lehet tudni, hogy ki venné meg a népszerű játékkészítő platformot, de az biztos, hogy az eladás apropóján szétküldött prezentációt a Google is megkapta többek között.

Úgy tűnik, ilyen időket élünk. A CNET értesülései szerint a Unity tulajdonosai eladnák a népszerű játékkészítő platformot, az ezt híresztelő prezentációt már több iparági szereplő megkapta, többek között a Google is. A lap forrásai azt is megerősítették, hogy "legalább egy" érdeklődővel már tárgyaltak is az alapítók, itt viszont már nem említettek neveket.

A Unity rendkívül népszerű, a legutóbbi infók szerint 3 millió regisztrált felhasználója van, és a mobiljátékok fejlesztőinek közel fele ezt a motort használja. Előnye, hogy rendkívül könnyű vele több különböző platformra is fejleszteni; az igazi sikerét például pont az hozta meg 2008 környékén, hogy egyszerűvé tette az iOS-es munkát.

A Unity által támogatott platformok palettája széles, a mobilokon (még BlackBerryn is) pont úgy használható, mint a legújabb játékkonzolokon. A Blizzard-féle Hearthstone alatt is a Unity fut.

1.
1.
adam222
Csinaljuk mar a jatekounkat egy ideje unityben, en felek... Azert valasztottuk a unityt mert olcso es nagyon jo, most eladjak akkor benne van a pakliban hogy draga lesz stb.. nemakarom :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...