Elkészült a hordozható PS4, a PlayBook 4

  • Írta: fojesz
  • 2014. október 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Ed Zarick nem bír magával, elkészítette a PlayStation 4 laptopra hajazó hordozható változatát is, amit már meg is rendelhettek tőle potom 1400 dollárért. Plusz ehhez jön még a kiszállítás költsége.

Ed Zarick híres modder, a legnagyobb mániája az például, hogy a játékkonzolokat laptoppá alakítja és így hordozhatóvá teszi. Ezt csinálta anno az Xbox 360-nal, egy hónappal ezelőtt pedig az Xbook One-t mutatta be.

És most folytatja, itt a PlayBook 4! Az úriember fogta a PlayStation 4-et, majd belerakta egy saját tervezésű, 3D-nyomtatóval készített vázba, méghozzá egy 22 hüvelykes, full HD felbontású Vizio LED-kijelző társaságában. A legkirályabb, hogy fekete és fehér színben is rendelhető, hogy a Destiny bundle vásárlóinak se kelljen lemondaniuk róla.

Jól olvastátok, rendelhető: Zarick 1395 dollárért (ha küldesz neki PS4-et, 1095-ért) bárkinek elkészíti a PlayBook 4-et, ezen felül 50 dollárt kell fizetned, ha HDMI-kimenetet is szeretnél a gépbe. (Illetve ehhez add hozzá a szállítási költséget is, ami egyébként az USA-ban 75 dollár.)

Ja, és az óriási kereslet miatt Zarick csak a komoly megrendelőkkel foglalkozik, 750 dollárt előre be kell fizetned ahhoz, hogy egyáltalán rákerülj a várólistára.

27.
27.
br1Koo
#17: Személy szerint imádom a laptopomat, mert egy számítógép mégis sokrétűbb mint egy konzol, valjuk be, emellett cs-zni vagy dotázni lehetetlen egy konzolon ugyebár(ez csak az én szemszögem, szerintem a komolyabb játékokhoz pc kell). A konzol meg buliperiféria, több emberrel sokkal jobb leülni egy konzol elé, mint pc elé.
Én manapság már szinte csak pc-n játszok, mondjuk tegyük hozzá, hogy egyedül szinte csak multizok.
24.
24.
frankdelgado
#1: Vagy olyan retardált szülőket, akik mindent xart megvesznek a gyereknek, hogy ne kelljen velük foglalkozni....
23.
23.
frankdelgado
#6: Hát veszel hozzá aggregátort! már vanak egészen kicsik is, 50-100 kilósak :)
22.
22.
ZephyrDavid
#21: Na ezt jó látni, hogy nem csak Én ismerem el Ben Heck munkásságát.
Egyet értek veled, nagyon is. Ő legalább ha kell az elektronikai részét is leminimalizálja. Nem beszélve arról, hogy Ben Heck kezdte el ezt a nyomtatgatósdit, sőőt! előtte meg minőségi cuccokból gyártotta le hozzá a dolgokat míg nem létezett ez a 3D nyomtatási dolog.
És tényleg ehhez nem kellett több mint, hogy befektetett egy 3D nyomtatóba és csak a megbontott cuccokat egymás mellé pakolgatja a kinyomtatott alapba.
Saját véleményem szerint nem is szimpatikus ez a csávó, mert eleve ötletet lop és brutális összegekért képes ebből hasznot húzni.
Ben Heck nem egyszer volt, hogy puszta jó szándékból csinált király dolgokat. Katonának hordozható katonai bőröndbe ps3-mat kijelzővel. Mozgás korlátozottaknak egy kézre kontrollereket amikkel tudnak játszani és soha nem kért semmit érte, hanem felajánlotta az első példányt biztosan amit videóban vagy akárhol elkészített.
21.
21.
dzsiádzsó
#20: Arról nem beszélve, hogy Ben Heck ért is hozzá, nem csupán szétszed egy ps4-et, majd kinyomtat egy irdatlan nagy dobozt hozzá és összeköti egy monitorral, ez a szerencsétlen annyit nem tudott megoldani, hogy a drive és az alaplap normálisan elférjen egymás mellett, a hűtést nem minősítem, beszéljen helyettem a kép:
http://www.edsjunk.net/wordpress/wp-content/uploads/2014/10/20141014_223209_RichtoneHDR.jpg

Gyönyörű, bocsánat inkább kifinomult és precíz a munka, legközelebb órát kéne gyártania...
Az kb így nézne ki: http://www.mainlinemenswear.co.uk/blog/wp-content/uploads/2014/02/Giant-watch.jpg
20.
20.
ZephyrDavid
Amúgy BenHeck volt az első aki elkészítette az xbox 360 első laptop avagy portable verzióját. Utána sokat trükközött a slim verziókkal is.
Sokan csak tőle vették az ötletet úgy mint ezt is.
19.
19.
aordog
Yanez, Köszi...ezt elírtam, bár a lényegen, amit írni akartam azon semmit sem változtat.
Még egy gondolat..
Én szeretnék idővel egy nagyobb TV-t a WiiU-mhoz és remélem a közelgő PS4-hez. Egy LG47LA660S 119cm az álmom. Az ára 185ezer...elég baráti.
Valaki itt kuporogva akar játszani, de én nem depressziós vagyok, aki bekuporog, mint akinek 3napja szarási ingere van. WiiU-n szoktam a gamepadon tolni, de átradőlve. Dőlj hátra egy PS4-el az öledben és légy boldog miközben a joy-t fogod. És ez mind azért, mert olyan kocka valaki, hogy amikor az asszony a farkával játszana ő inkább nyom egy Destiny-t.
18.
18.
Yanez
#17: Megyek dolgozni veled amit te is csinálsz, legyen az bármi! :D
17.
17.
godach
#15: Mint mondtam, ott kerülöm a laptopot ahol csak lehet, mégis beszereztem egyet mert azt tudtam hordani magammal a vonaton. Nem 20 perces volt az út. És ezzel tudtam gémelni a munkahelyemen is, mivel egész este csak ülnöm kellett. Na most egy konzol ha lett volna ilyen kivitelbe, akkor lehet hogy azt vettem volna.
Lényegtelen, mert ti nem láttok benne fantáziát. Ebben a formában, kivitelben és árkategóriában természetesen én sem, de csak idő kérdése a dolog és valahol meg fog jelenni hivatalosan is. Ha más nem a próba kedvéért.
15.
15.
dzsiádzsó
#11: Értelmes gyártó ilyennel nem foglalkozik. Hordozható eszközök vannak, azt ugye te se gondolod komolyan valaki előkapja a 4es6oson a PS4 laptopját kicsit Gran Turismo 7-ezni majd... Maga a műfaj értelmetlen a ráfejlesztett játékok nem 10-20 percre vannak kitalálva, arra ott volt handled, ami a telefonok fejlődésével zsákutcába jutott mára kb. Magaddal vinni meg magaddal tudod a konzolokat, nehéz elhinni olyan helyre mennél, ahol nincs tv, ha meg nincs viszel magaddal azt is. A másik probléma a felbontás, egy 22 colos monitoron bizony már látszani fog közelről, hogy nem 1080p a dolog, de idővel lesz az még 800p körül is majd, az meg azért nem olyan szép közelről.
14.
14.
ikaralyos01
Ha már book akkor miért nem épített bele billentyűzetet is? az üzenetek írásához jól jönne :)
13.
13.
Yanez
#8: A tudomásod téves! :) A 3G típusú Vita csak arra jó, hogy bármikor netezhess, és megoszd játékaid eredményeit a PSN-en/toplistán. A 3G-vel még csak a PSV játékokat sem tolhatod multiban, de mondjuk Skype-ot tudsz használni. A wi-fi az, amivel mindent megtehetsz, még PS4-re is csatlakozhatsz játszani távolról, ha gyors a net, amelyre rácuppantál.
11.
11.
godach
Nem tudom mire fel ez a sok depressziós ember.
Az egyiknek van ideje ilyet csinálni, a másiknak meg van pénze megvenni, mit kell itt depresszióskodni?

Egyébként az akkor gondolom senkinek sem jutott eszébe, hogy erre felfigyelve a cégek közül valakinek eszébe jut a handled és a home konzolokon kívül a hordozhatók gyártása is? Mert én tuti beszerezném. Bár, pont a Laptopokat nem részesítem előnybe és akkor sem kellene ha hozzám vágnák, de konzolból már lehet beszerezném.
10.
10.
tyber16
Fölösleges, lehúzás, de higgyétek el, hogy van olyan hülye aki megveszi :D Aki nem tudja már mire költeni a pénzét, vagy hatalmas sony és ps rajongó és megteheti az meg is veszi ezt, ilyen egyszerű az egész.
9.
9.
valti61
hordozható hordozható de hát az autóban nem tudsz játszani mert nincs az autóban konnektor
8.
8.
aordog
A PS4 magába nem hordozható??
Beleteszem az eredeti csomagolodobozába és oda viszem ahová akarom!
Szerintem akinek ennyi pénze van annak nem gond egy kissebb TV sem hozzá.
Egyszerűen ez nekem magas.
Ott az a kurva Vita. Ha 3G típust veszel akkor tudomásom szerint a PS4-et nyomhatod vele távolról is nem csak a szomszéd szobából.
Nekem ez magas!!
7.
7.
floax
#6: Miért nekem mondod ? Engem hidegen hagy így is a ps4 meg úgy is !
6.
6.
dzsiádzsó
#5: Ennek akkor sincs semmi értelme, nincs benne akkumulátor, innentől kezdve veszek egy 18colos monitort, egy ps4, ami fele ekkora és ugyanúgy viszem mindenhová, mindkettőt, a maradék pénzből meg veszek egy gamer pc-t.
5.
5.
floax
LAptopon nem gran turismo,last of us ,uncharted ....
4.
4.
giga321
Na akkor hova is kell küldenem a ps4-et? :D
3.
3.
Yanez
3 és fél PS4 árába kerül egy PS4, ami ugyanannyit tud, mint a PS4, csak hordozható. Laptop, érted, nem?
2.
2.
Neo1989
Úgy tűnik tanulnak az MS után már vártam h mikor lép a Sony.
1.
1.
dzsiádzsó
Én ezt továbbra sem értem, erősebb gamer laptopot kapni ezért, de kb. hasonlót mindenképp, azok kisebbek, garanciálisak, nem mellesleg számítógépek is. Jelenlegi Exkluzvie címek mellett, ez csak azon amerikai retartáld tiniket érinti, akik már nem tudják elkölteni apu pénzét...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...