The Crew - így szabd testre a verdádat

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 16.
  • Videó
Link másolása
A közösségi autóversenyzésre kihegyezett The Crew legújabb előzetesében az autók testreszabásáról lesz szó. Nem árt alaposan körbejárni a témát, hiszen egy-egy versenytípus különböző beállításokat követel meg.

A Ubisoft friss trailerrel jelentkezett a The Crewról. Ezúttal a verdák testreszabási lehetőségeit mutatják be nekünk. Egy autót akár négyféleképpen is beállíthatunk attól függően, hogy épp milyen versenyre (street, performance, dirt, raid, circuit stb.) szánjuk.

Amúgy tudtátok, hogy a franciák meghallgatták a PC-sek kívánalmait és eltörölték a 30 fps-es korlátozást?

A The Crew december 2-án érkezik PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PS4-re. A konzolosok novemberben még bétázhatnak egyet. Köszi, KisFlex!

11.
11.
shooter1234
#8: Egyetértek. :)

Én is már nagyon várom a játék megjelenését, a nagy bejárható terület meg a tuninglehetőségek felcsigáztak a bétában. Hogy mennyi járgány lesz benne arról fogalmam sincs, de remélem lesz választék bőven.
9.
9.
Blueberry
Egy lamborgini-n nem értem mit kell külsőre még "fejleszteni",az úgy szép ahogy van
8.
8.
noblem1983
#4: Vasaló deszka szárny :) Hmm biztos sok DTM-et vagy Le Manst néztél ott is bazi nagy vasalódeszka van rajtuk. A mérnökök biztos hülyék, hogy olyanokat terveznek az autókra. Még mindig vagyunk páran akik kitartottak az Nfs- World mellett -annak ellenére amilyen- és most ,hogy lesz stílusban megfelelő riválisa, így sokan át fogunk menni a The Crew-ba. Beta tesztek alapján sok embert meggyőzött
7.
7.
dzsiádzsó
Ez a Test Drive: The Crew nem tudom mitől lehetne jó játék... Kéne még ülni rajta 2-3 évet, de már így is 7 éve fejlesztik, ez nem látszik meg rajta, vagyis de, mert úgy néz ki, mint bármelyik sima X360-as cím "felhádésítva". Ez a kerékcsigorgás hang már TDU1-be is bántotta a fülem, hát még itt, mintha egy elektromos macskát darálnának le, ami visít. A játék koncepciója megelőzi a korát (pl TDU-nál is ez volt, ugye FH2 mekkora siker lett mostanra..) a kivitelezés viszont meg az előző kor, de legalábbis előző generáció minőségi játékainak se hozza a szintjét. Ezzel a kettősséggel garantált a bukás.
Szerintem jobban járt volna az UBI, ha megveszi TD sorozat jogait, nem lehet olyan drága, ha még az ATARI-nál vannak és szépen rebootolja a sorozatot, pár év múlva meg kihoz egy FH2 konkurenst, mire az emberek megunják azt. Ugyanakkor meg az UBI-nál nem éreznek rá a kocsis játékokra, pl Driver... Szépen elkúrták, most meg ez, pedig fps-ekből egész jó játékot csiszoltak, pl: Far Cry, ami jobb bármelyik Crytek lövöldénél.
6.
6.
#1: +1

Bár szerintem a kasztnit picikét fel lehet dobni, de csak mértékkel. Viszont ami itt van, főleg a raid és circuit, az valami okádék.
5.
5.
K2 The Highest
#4: Sosem megy ki a divatból... Egy Underground 3-ért ölni tudnék...
4.
4.
LAZLOW20
Nem azért,de a a vasaló deszka szárny,meg a hókotró spoiler már nagyon rég kiment a divatból.Így az egész tiszta Underground-nak néz ki.
3.
3.
Angelwing
jó lesz ez a játék,de tényleg jöhetne forza meg az összes többi játék,minden platformra.Akkor is vennének konzolt,mert azon sosem akadna a játék,nem kellene gépet fejleszteni.
2.
2.
Dízel
parasztvakító zsé kategóriás szutyok. ilyen autos cimek érkeznek pc-re hát grat. nem ám forza, áá minek az.. csak 1-2en vennék meg pcre is...
1.
1.
markoci555
Én már a San Andreas-ban (mod-dal volt benne mustang) rájöttem, hogy egy letisztult mustang-nál nincs szebb. Ráraktam minden sz*rt a tuningban és undorodtam tőle, úgy ahogy a videóban fél perc után ettől is.
Max egy kis festéssel fel lehet dobni, de semmi extrát rá! (legalábbis kívülre)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...