Itt az októberi Xbox One-frissítés

  • Írta: Arell
  • 2014. október 16.
  • Hardver
Link másolása
A korábban csak bétatesztereknek elérhető javított és számos újdonsággal kibővített firmware máris letölthető - jelentette be a Microsoft. A mellékelt videóbemutatóból minden fontos részletet megtudhattok.

Megújult a Snap Center vezérlése, melynek hála könnyebben és gyorsabban elérhetővé válnak a barátok, az eredmények, a parti, az üzenetek és a játékon belüli videórögzítő. Ezen felül kapunk egy új gyorsindító menüt is, amivel a legutóbb játszott játék és az utolsó megnyitott applikáció között tudtok pörgősen váltani, fél percnyi mozgóképet rögzíteni, valamint a listában programokat rögzíteni és feloldani.

Mostantól lejátszható az MKV-formátum, továbbá támogatott lett a DLNA streaming is. Ha a kontroller esetleg valamelyik szennyes ruha alatt maradt volna, vagy netán a kutya birtokba vette volna azt a tudomásod nélkül, egy új opciónak hála a beállításokban bekapcsolhatjátok rajta a rezgő módot, hogy gyerekjáték legyen megtalálni még egy jelentősebb méreteket öltő kuplerájban is.

Az alábbi bemutatóban Major Nelson gondoskodik a fent olvasható információk vizuálisabb, gyakorlatiasabb reprezentációjáról.

16.
16.
Blueberry
Na végre egy érthető valaki ;) de am belegodolva TÉNYLEG+távírányitóval
14.
14.
watsson
DLNA lejatszo egyelore anyagcsere vegtermek, abbol a higabb fajtabol. PLEX-et hasznalok, tv gond nelkul lejatsza a videokat, ezen darabos, mintha nem lenne meg a minumum 24 frame sem, a hang neha elmegy teljesen, beszelgetes nagyon halk, lovesek nagyon hangosak. Ez konkretan ket videonal jott elo, tobbel nem probaltam. Szerenecsere ugy nez ki meg csak BETA.
13.
13.
supair
#12: Remélem sosem fog.
12.
12.
frankdelgado
Rgh jöhetne màr......
9.
9.
attilag78
#5: Van ra megoldas: Plex. Gyonyoruen visz mindent.
8.
8.
Yanez
#7: Szerintem a távirányítás nem olyan nagy dolog.
7.
7.
Blueberry
Az magas :( hogy lehet bekapcsolni a rezgést kontrolleren kontroller nélkűl?
6.
6.
ADMlN
#3: Már a 360-ban is volt DLNA.

#5: Az MKV csak egy konténer, ha a benne lévő video/audio kódolásokat nem ismeri a rendszer akkor nem fogja lejátszani. Ilyen egyszerű.
5.
5.
anarchoid
a scene mkv -k 70%0a nemmegy ;) ennyit az mkv supportrol ;) flac szinten smagu ;( de dlna megy ha avit akarnek nezni arra biztosan jo, maradok a mediaplayeremnel... vicces hogy a tv-m lejatsza ezeket....

remenytado hogy meg preview -nak hivja magat a proggi , meg lehetnek fejlodesek...
4.
4.
anarchoid
amiota kijott a preview azota egy 32 gigas usb kutyurol halgattam jatek kozben zenet/audiobookokat .... remelem flac is supported lett , mert minden zenem abban van ;)
3.
3.
anarchoid
DLNA a legfontosabb , eddig MS rohadtul eroltetet a sajat media megoszto mechanikat 360-nal is meg minden hw/sw -nel ... ha tenleg megy a DLNA akkor az most nagy szemlelet valtozast jelent az MS 0nel ;) vegre hajlandoak hajolni amikor torni keszulnek...
2.
2.
szakallaskan
Nagyon fontos frissítés ez a konzol számára.Számomra a legfontosabb újdonság az MKV lejátszás.
1.
1.
Yanez
Az MKV formátum lejátszási lehetőségének gondolom sokan örülnek majd! De a rezgés bekapcsolásának funkciója sem rossz ötlet, bár nekem soha nem volt még gondom azzal, hogy hol a kontroller. Már várom PS4-re is az MKV cuccost, ha lesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...