Dokumentumfilm készül a Halo 2: Anniversaryről

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 19.
  • Videó
Link másolása
A 343 Industries dokumentumfilmet készít Remaking the Legend – Halo 2: Anniversary címmel, amely a Halo legendás második részének felújítási munkálataiba enged betekintést. Dátum még nincs, előzetes viszont van.

Soha nem látott felvételeken keresztül nézhetünk bele a Halo 2: Anniversary fejlesztésébe a közelgő dokumentumfilmben, amely bizonyára érdekes adalék lesz a rajongók számára. A Halo 2 felújított változata a Halo: The Master Chief Collection részét képezi majd Xbox One-on, HD-grafikával operál és 60 fps-sel fut, valamint egyórányi új átvezető jelenetet rögzítettek hozzá.

Az alapjáték tízéves évfordulója alkalmából forgatott Remaking the Legend - Halo 2: Anniversary című filmet "hamarosan" mi is megnézhetjük, addig érjétek be egy előzetessel:

A Halo: The Master Chief Collection november 11-én érkezik.

8.
8.
Nebuloid
Ahogy látom, lemezes változathoz le kell még tölteni 20 gigát. Csuda magyarázatok születtek. Szerintem csak a használt játékok ellen lépnek fel így..
5.
5.
szakallaskan
Nagyon jó lesz ez a dokumentumfilm.A collection-ból amúgy is a Halo 2-t várom a legjobban.Nagyon kiváncsi vagyok a +1 óra átvezető jelenetre.Kiváló ötlet,hogy a régi változatot is magába foglalja a második rész.Ilyen azt hiszem,még nem is volt.
2.
2.
Nebuloid
Nemrég olvastam az EG-en egy interjút a fejlesztőkkel, azt nyilatkozták, hogy a H2A is olyan lesz mint a HA, tehát azonnal lehet váltani a régi és az új grafika között és ezt v-sync-elt 60 fps-el nem bírja az XO 1080p-n. Speciel én választhatóvá tenném ezt a dolgot, én speciel nem váltogatnék két percenként. Legyen ilyen opció, nem, mondom, hogy ne, de célszerűbb, ha ki lehetne kapcsolni ezt és FHD/60FPS-ben játszani.

Mindenesetre én nem hiszem, hogy vennék XO-t a közeljövőben, de nagyon örülnék ha kihoznák valamikor X360-ra is a HA2-t. Még ha csak 720pn és 30 képkockával másodpercenként.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...