Ilyen lesz az Xbox One novemberi frissítése

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 21.
  • Hír
Link másolása
Bár még az októberi dashboard-frissítést sem tudtuk teljesen megszokni, a Microsoft már most elárulta, hogy mi várható a novemberi update-ben. Hasonlóan a PS4-hez, hamarosan itt is megváltoztathatjuk a menü hátterének színét.

Major Nelson blogján kiderültek a novemberi Xbox One-frissítés részletei. Az első és legfontosabb változás, hogy immáron dashboardunk hátterének színét is megváltoztathatjuk, ahová az achievementjeink képét is bepakolhatjuk. Ha nem tetszenek a minták, egy USB-eszközről is vihetünk fel új képeket.

Xbox Live-os profilunkat kiegészíthetjük egy pársoros megjegyzéssel és a tartózkodási helyünkkel,  illetve hat videót és achievementet kiemelhetünk a főoldalunkra is. Elért eredményeinket, klipjeinket immáron a Twitterre is kiposztolhatjuk. Az áruházban könnyeb lesz a navigálás, mivel a felület kissé finomodni fog, hasonlóan az Internet Explorerhez, amelyben megjelennek a kiemelt oldalak is. 

A SmartGlassban ezentúl az alkalmazások között is böngészhetünk, külön menüpontot kap a Games with Gold és a Deals with Gold.

Eközben Európában is megjelent az Xbox One TV-tuner, amellyel digitális földfelszíni adásokat is foghatjuk a konzolon, ha megvásároljuk a 29,99 euróba kerülő kiegészítőt.

Itt a hivatalos bemutatóvideója:

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...