Dátumot kapott a Tekken 7 Arcade

  • Írta: Arell
  • 2014. október 22.
  • Megjelenés
Link másolása
A Tekken-sorozat folytatására már nem kell sokat várni. Igaz, néhány időzónát utaznunk kell érte keletre, ha nagyon vágyunk a játékra, egyelőre ugyanis csak a játéktermi változat jelenik meg - és az is csak Japánban.

A Tekken 7 Arcade a Bandai Namco őszi üzleti találkozójáról kijutott hírek szerint jövő év elején debütál Japán játéktermeiben. Az Arcade Game Portal információi szerint a helyszíni tesztfázis már el is kezdődött, így a szerencsésebb játékosok máris megtapasztalhatják az új mechanizmusokat és az arcade netplay rendszert is.

A Tekken 7 a 2014-es Evo rendezvényen került bejelentésre a játéktermi Namco System 478-ra és a PlayStation 4-re egyaránt. Utóbbi változat kapcsán még nincs megjelenési dátum.

A játékban olyan új arcokkal találkozhatunk majd, mint Catalina, a pimasz és szövegelős latin-amerikai csaj, valamint Claudio, egy eddig ismeretlen férfi harcos. Azt már most tudni lehet, hogy a cím Unreal Engine 4 motorral fog futni, amiről Katsuhiro Harada, a Tekken 7 rendezője annyi indoklással szolgált, hogy szeretnék a játékot a lehető legjobbra csinálni, ahelyett, hogy saját engine-t fejlesztenének alá.

Köszönjük a hírt, godach!

4.
4.
DarkAssists
Ez milyen platformokra lesz?
3.
3.
Nothing
Csak mielőbb jöjjön a home verzió is, mert gyanítom, nem sok automata jut el ebbe a nihilbe.
Ja, és nagyon remélem ezúttal nem lesz semmilyen röhejes sellout a Namco-Bandai részéről valami idióta, önelégült rapper személyi kultuszának tömjénezésére...
1.
1.
br1Koo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...