Dátumot kapott az Icewind Dale: Enhanced Edition

Link másolása
Nem kell sokat várni a néhai Black Isle Studios klasszikus szerepjátékának felújított változatára, az Icewind Dale: Enhanced Editionre. A rajongók már hó végén kezükbe vehetik a kibővített játékot.

A két Baldur's Gate-játék renoválása után újabb klasszikus szerepjáték került felújításra a Beamdog műhelyében. Ezúttal a Black Isle Studios által fejlesztett Icewind Dale kap egy kibővített változatot. A játék megjelenése nincs is messze, október 30-án, azaz bő egy hét múlva már elérhető lesz.

A kibővített változat új küldetéseket, varázslatokat és tárgyakat is tartalmazni fog, emellett egy könnyített, casual névre hallgató nehézség is bekerült. A játék PC, Linux és Mac mellett mobilokra is meg fog jelenni.

5.
5.
jani091
Ha valaki nagyon szeretne ilyen hardcore RPG-t az várja meg a Pillars of Ethernity-t, ami hivatalosan is a BG és az IWD szellemi örököseként van bejelentve.
4.
4.
jani091
Rókabőr! Még a Baldur's Gate elsőrész felújításának még volt értelme, de a másodikrészt én feleslegesnek tartottam.
Az Icewind Dale-hez meg kb totál fölösleges hozzányúlni: beleraknak egy halom új tárgyat, nagyobb felbontást meg egy-két új küldit, új kasztokat meg egy új nehézségi fokot. Ebből max az új kasztok lehetnek érdekesek, de az összes többi újítás elérhető ingyenes modok formájában, amikre kb 2 másodperc rákeresni és ugyan ennyi idő felrakni. Az új nehézségi fokot sem értem. Elvileg valami könnyített mód lesz( easy-nél alacsonyabb fokozat már minek egy játékba?), de akkor meg az IWD lényegét veszik ki belőle: a taktikus harcot.
3.
3.
névtelenség
#2: Olvasd el a Steam ajánlásokat.
Előre megnyugtatlak, hogy nem fikázós nulla IQ-s panaszok lesznek. Sajnos...
2.
2.
Nebuloid
#1: Mi rosszakat? Éppen gondolkodtam vásárláson?
1.
1.
névtelenség
Anno a NWN 2-höz kijött egy mod, amivel a IWD sztoriját végig tudtad játszani kaland modulként. Nagyon jó volt!

A BG Enhanced Edition-ről viszont rengeteg rosszat hallottam és hallok felhasználói részről. Nem éppen biztató...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...