Icewind Dale: Enhanced Edition MAC, Mobil, PC

A Baldur's Gate után az Icewind Dale-t újítják fel a Beamdog munkásai.
1569430800

Kicsit csúsznak a konzolos D&D-klasszikusok

Eredetileg a hónap végén kellett volna megjelennie a konzolokra szánt Baldur's Gate: Enhanced Edition Packet, a Planescape - Torment: Enhanced Editiont és az Icewind Dale: Enhanced Editiont tartalmazó csomagnak.
1569218400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékcunami, ezen a héten sem fogunk unatkozni. Mostantól végre a FIFA 20-ban is rúghatjuk a bőrt, reszelhetünk pár végtagot a The Surge 2-ben, a konzoljainkon pedig elővehetünk egy halom klasszikus szerepjátékot.
1559386838

Dátumot kaptak a konzolos D&D-klasszikusok

A Skybound és a Beamdog megerősítette, hogy a D&D-klasszikusok PC-re már megjelent felújított kiadásai ősszel konzolokon is elérhetőek lesznek. Új platformokra költözik a Baldur's Gate, a Neverwinter Nights, az Icewind Dale és a Planescape is.
1549566012

Konzolokra költöznek a Beamdog RPG-i

Idén a Baldur's Gate I és II, az Icewind Dale, a Planescape Torment és a Neverwinter Nights Xbox One-ra, PS4-re és Switchre költözik, miután a felújításra szakosodott Beamdog és a Skybound Games kiadó partnerséget kötött.
1414436608

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elérkeztünk október utolsó hetéhez. Baromi sűrű hónapon vagyunk túl, és ugyancsak sűrűnek nézünk elébe, de addig is lássuk, milyen játékok futnak majd be még a következő napokban!
1413972030

Dátumot kapott az Icewind Dale: Enhanced Edition

Nem kell sokat várni a néhai Black Isle Studios klasszikus szerepjátékának felújított változatára, az Icewind Dale: Enhanced Editionre. A rajongók már hó végén kezükbe vehetik a kibővített játékot.
1410102927

Heti hírösszefoglaló - 36. hét

Magyarországra ért az Xbox One, jön a PC-s Ryse, ingyenes lett a mobilos Assassin's Creed: Pirates és még sok minden más is történt szeptember első hetében, melyről bővebben az eheti összefoglalóban találtok információkat.
1409648413

Tényleg felújítják az Icewind Dale-t

A Baldur's Gate után egy újabb klasszikus szerepjáték esik át némi renováláson. A Beamdog ezúttal az Icewind Dale-t szemelte ki, az Enhanced Edition még idén napvilágot lát PC-n, Macen, Linuxon és mobilokon.