Már készül az Outlast 2

  • Írta: Arell
  • 2014. október 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Philippe Morin, a Red Barrels társalapítója megerősítette, hogy a fejlesztőcsapata már aktívan dolgozik a túlélőhorror folytatásán. Az Outlast 2 a már megismert univerzumot mutatja majd be egy új nézőpontból.

A Red Barrels független stúdiójának társalapítója, Philippe Morin bejelentette, hogy a cég már aktívan dolgozik Outlast című túlélő horrorjának a folytatásán.

"Miután végeztünk az Outlast Xbox One-változatával, ideje volt kielemezni a helyzetünket és hamarosan rájöttünk, hogy még legalább egy horrorjátékot össze tudunk hozni" - mondta Morin a Bloody Disgustinggal készült interjúban, majd hozzátette: "Igen, dolgozunk az Outlast 2-n."

A következő epizód a férfi elmondása szerint ugyan osztozik majd az előd univerzumán, de új karaktereket és helyszíneket fog bemutatni.

"Egyszer talán még visszamegyünk a Mount Massive Asylumba, de egyelőre vannak új ötleteink és elképzeléseink, amiket szeretnénk megvalósítani" - közölte Morin. A régi helyszín tehát az alapjátéknak valószínűleg nem lesz része, de talán egy letölthető tartalomban még találkozunk vele.

"Még mindig egy kis létszámú stúdió vagyunk (12 fő), így időre lesz szükségünk a kiadáshoz, de remélhetőleg megéri majd [a várakozás]" - tette hozzá.

A sztori részleteiről és a játék platformlistájáról ugyan még nem volt szó, de nem alaptalan feltételezni, hogy az elődhöz hasonlóan az Outlast 2 is megjelenik a PC-n, valamint az Xbox One és PlayStation 4 konzolokon.

11.
11.
Pizza74
Jumpscare fesztivál, script tenger, gore fürdő...
Erőltetett akció jelenetek, gyenge puzzle elemek...
Nem tudom mit esznek annyira ezen. Nem mondom hogy rossz, de más játékoknál, ha hasonló hibákat ejtenek, az már porig van alázva. Persze ijesztő meg minden, de ez nem az a kreatív ijesztegetés amit dícsérni szoktunk, ezek olcsó, klissés elemek, amíg szerencsére valamilyen szinten mégis működnek. A játék nem rossz, de erősen középszerű. Az igazi mázlija, hogy a két versenytásának a folytatása egyenesen pocsék lett.
Ha igazán tökösek, megpróbálnak egy szabadabb játékmenetet, ha a hangulatot ugyanígy betudják lőni, nem lehet gond.
10.
10.
Habbobitas
#7

Igen, tudnék egy pár indokot amiért csalódás volt és nálam csak alulról súrolja az Amnesiát. (az elsőt, a második említést se érdemel.)

Amúgy egy kicsit túlértékeltnek érzem a játékot, bár tetszett a játék és voltak benne nagyon jó részek, de alig-alig féltem miközben éjfélkor játszottam vak sötétben.
8.
8.
PrimYaz00
#7: Az alien picit jobb és kidolgozottabb... nekem kb az első fél óra volt félelmetes outlastben, amíg rájöttem, hogy hogyan gondolkozik a gép (+ vagy ne tegyenek különféle fegyvernek használható dolgot a közelébe, vagy tanuljon már meg felvenni valamit)
7.
7.
#4: Félelmetesebb? Úrsiten te valami pszichopata vagy aki semmitől se fél :D Szerintem totál para volt, sötétben, éjjel, én beszartam de végigvittem, huh, az Alien sehol nincs hozzá képest.
6.
6.
Habbobitas
Condemned 3 ott a pont!
4.
4.
Habbobitas
Az első rész nekem sajnos csalódás volt. Ez a második remélem félelmetesebb lesz.
3.
3.
Ghost26Dave
Sok sikert fiúk.
2.
2.
kopic
1.
1.
Raam989
Nagyon várom. Az előző rész az utóbbi évek legjobb horrorjátéka számomra. Már nagyon-nagyon rég volt, hogy ennyire rettegtem, izgultam és a sikernek örültem volna egy horror játék során.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...